Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Sudar autobusa i voza kod Pirota, povređeno 13 osoba - | K-013 Portal

Sudar autobusa i voza kod Pirota, povređeno 13 osoba

sudar autobusa i voza, sudar pirot

Najmanje 13 osoba je povređeno danas u sudaru autobusa i teretnog voza, do kojeg je došlo na pružnom prelazu na opštinskom putu Pirot - selo Držina, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Kako navode, do saobraćajne nesreće došlo je kada vozač autobusa, koji se iz pravca Držine ka Pirotu, nije stao na znak "Stop" i nije se uverio da može da bezbedno pređe preko železničke pruge.

Autobus je nastavio dalje kretanje kada je nailazio voz i došlo je do kontakta prednje leve strane lokomotive voza i desne bočne strane autobusa.

Kako se navodi, u urgentni centar Opšte bolnice u Pirotu javilo se 13 osoba, od kojih je 12 putnika autobusa, a jedan vozač autobusa.

Vozači oba vozila bili su negativni na prisustvo alkohola, a saobraćaj je bio obustavljen u periodu od 5:09 do 6:45 časova.

Saobraćajna patrola izvršila je uviđaj na licu mesta.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.