Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Tepić u ponedeljak u Jagodini daje iskaz o Palmi - | K-013 Portal

Tepić u ponedeljak u Jagodini daje iskaz o Palmi

marinika tepic, pedofilija u jagodini, dragan markovic palma

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić objavila je da u ponedeljak u 13 časova u Jagodini daje "iskaz o Palmi i saznanjima o pedofiliji i podvođenju".

"U policiji, koja okreće glavu dok nas napadaju. Za tužioca, koji postupa tek kad Palma zamoli. Žele imena? Da ih Palma potraži? Prvo zaštita žrtava i svedoka i izmeštanje procesa iz Jagodine", napisala je na Tepić na tviteru.Tepić je pre nekoliko dana na konferenciji za novinare prikazala video snimak za koji je rekla da je svedočenje čoveka iz Jagodine koji je navodno prisustvovao, po njenim rečima, "podvođenju" devojčica i žena u tom gradu.

Marković je negirao ove tvrdnje, navodeći da je Tepić iznela laži, te da će zbog toga morati da ide u zatvor. Tepić je potom, u gostovanju na N1, pročitala još jedno svedočenje i izjavila da ima više svedoka da je predsednik Jedinstvene Srbije podvodio maloletnice i žene u Jagodini.

"Ne bih sebi dozvolila da rizikujem sa jednim iskazom i sa tako velikom temom koja bi srušila svaku vladu, naravno da imam više svedoka", rekla je Tepić.

U četvrtak su Osnovnom javnom tužilaštvu u Jagodini krivičnu prijavu protiv Marinike Tepić podnele 393 žene, saopštio je grad Jagodina.

(N1)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.