Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Udruženje sudija i tužilaca pozdravlja efikasnu akciju MUP-a u Novom Sadu - | K-013 Portal

Udruženje sudija i tužilaca pozdravlja efikasnu akciju MUP-a u Novom Sadu

drzavno vece tuzilaca, ubistvo u novom sadu

Udruženje sudija i tužilaca Srbije (UST) pozdravilo je akciju Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu i u kojoj su efikasno, u kratkom roku otkriveni i identifikovani izvršioci krivičnog dela teško ubistvo."Poslata je jasna poruka da će svi oni koji vrše krivična dela biti otkriveni i procesuirani i da postoji nulta tolerancija države za sve one koji vrše krivična dela na teritoriji Republike Srbije", navodi se u saopštenju UST.

Prema stavu ovog strukovnog udruženja, nesporno je više nego ikad sada uočljivo da je cilj državnih organa ( MUP, BIA i RJT) efikasna borba protiv svih vidova kriminaliteta sa posebnim fokusom na izvršioce teških krivičnih dela u cilju obezbeđivanja vladavine prava, lične bezbednosti i sigurnosti imovine građana.

U Novom Sadu je ubijen Uroš Stefanović, a ranjen Goran Kovačević Goranac, a policija je u roku od 48 sati rasvetlila ovo krivično delo.

MUP je ranije danas saopštio da je u akciji sprovedenoj na teritoriji Novog Sada, u saradnji sa javnim tužilaštvom, policija uhapsila 13 osoba i zaplenila narkotike, oružje, municiju, osam vozila i 50 hiljada evra.

Rano jutros operativcima se pridružio ministar policije Aleksandar Vulin, policija nastavlja dalji rad na ovom slučaju.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.