Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Uhapšen policijski službenik iz Alibunara zbog prinude - | K-013 Portal
policija, hapsenje, pancevo, alibunar

Uhapšen policijski službenik iz Alibunara zbog prinudePripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, uhapsili su policijskog službenika Policijske stanice Alibunar M. M. (1984), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo prinuda.

Osumnjičeni se tereti da je od maja 2018. godine oštećenom, u više navrata, pozajmio ukupno 3.500 evra, na osnovu čega je od njega na ime kamate uzimao mesečne rate u iznosu od 400 evra.

Nakon što je oštećeni u maju ove godine prestao da plaća rate, kako se sumnja, M. M. je od njega uz pretnju zahtevao da mu na ime glavnice i zaostalih kamata isplati 10.000 evra.

Pošto oštećeni nije isplatio traženi iznos, osumnjičeni se septembra ove godine dogovorio sa četrdesettrogodišnjim muškarcem, protiv koga je podneta krivična prijava u redovnom postupku, i još jednom, za sada nepoznatom osobom, da prinudno od oštećenog uzmu 10.000 evra, na ime navodno preuzetog duga.

Sumnja se da su po postignutom dogovoru sa M. M, četrdesettrogodišnji muškarac i nepoznata osoba, oštećenog odveli na jedno poljoprivredno zemljište, gde su ga uz upotrebu fizičke sile, prisilili da se obaveže da će isplatiti traženi iznos.

Osumnjičenom M. M. određeno je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu.

(Mup)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.