Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Humani folkloraši KUD 'Abrašević' na javnom času prikupili 64.200 dinara za Lanu Jovanović - | K-013 Portal

Humani folkloraši KUD 'Abrašević' na javnom času prikupili 64.200 dinara za Lanu Jovanović

kud abrašević, abrašević, kud abrašević pančevo, humanitarna akcija, humanitarni javni čas, lana jovanović

Na humanitarnom javnom času održanom u Barutani, Kulturno-umetničko društvo "Abrašević" prikupilo je 64.200 dinara za Lanu Jovanović.

Na javnom času predstavili su se članovi članovi dečijih ansambala, pripremni ansambl i rekreativna grupa, dok je Prvi ansambl pomagao u organizaciji. 

Foto: KUD "Abrašević"

- Ovo je bila jedna mala akcija, shodno situciji u kojoj smo zbog epidemije Korona virusom, zbog čega nismo u mogućnosti da pravimo koncerte na kakve smo navikli, ali ovo je trenutno način na koji možemo pomoći. Ovaj doprinos Laninom lečenju nije možda veliki, ali je od srca i  verujemo da će tu ljubav i pozitivnu energiju osetiti Lana od nas i da će se što pre izlečiti. Želimo ovim putem da se zahvalimo Tihomiru Markoviću koji nam je ustupio prostor Barutane i menadžeru Barutane Miroslavu Staniću, zatim divnim ženama koje su umesile za decu krofne i pecivo Katarini Deninger, Billjani Bekić i Olji Spasić, orkestru Abraševića pod rukovodstvom Milana Kačarevića, gradskom portalu K-013 Online, sjajnim momcima sa dronovima, Bojanu Jovičinu i Milošu Stojanov Martinov, koji će nam napraviti video zapis za uspomenu i naravno posebna zahvalnost našim članovima što su ponos ne samo Abraševića, nego i ovog grada. Po tom pitanju ne želim da budem skromna. Oni su nosioci svih lepih događaja a mi smo tu samo onaj mali vetar u leđa, kaže za K-013 Lela Stojnov, predsednica KUD "Abrašević" Pančevo.

Foto: KUD "Abrašević"

Foto: KUD "Abrašević"

Foto: KUD "Abrašević"

Foto: KUD "Abrašević"

Foto: KUD "Abrašević"

Foto: KUD "Abrašević"



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS