Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Humanitarni bazar za Anu Iris Filipovski 14. novembra u BIG PANČEVO - | K-013 Portal

Humanitarni bazar za Anu Iris Filipovski 14. novembra u BIG PANČEVO

ana iris filipovski, humanitarna akcija, big pancevo

Udruženje "Zagrljaj i ljubav za svako dete" najavilo je da će 14. novembra održati humanitarni bazar za Anu Iris Filipovski u BIG PANČEVO tržnom centru u periodu od 11 do 21 sat.

Ana Iris Filiposki rođena je u Pančevu, 19.05.2009. hitnim carskim rezom. Zbog problema prilikom porođaja, odmah je reanimirana. Nakon šest meseci života konstatovano je da kasni sa razvojem i tada kreće na kineziterapiju. Sa navršene tri godine dobija dijagnozu cerebralne paralize, epilepsiju i strabizam. U godinama koje su prolazile, išla je na rehabilitaciju, tretmane koji su joj prijali i dali željene rezultate. Ani je potrebno još samo malo da bi pobedila.

Postoji ogromna nada da bi fetalne matične ćelije (FSC) koje Ana treba da dobije u Ukrajini, mogle u potpunosti da joj promene život. Za prvi samostalni korak i bolji govor Ana mora na transplantaciju matičnih ćelija koja košta 30.000 eura.

"Ko god je u mogućnosti da pomogne, doniranjem stvari za prodaju, hrane, pića, slatkiša, slaniša, igračaka, knjiga, itd. Šta god vam padne na pamet i da imate, dodjite i budite deo ovoga. Nemojte da žmurimo na ove stvari, jer potrebni smo više nego što i sami mislite", kažu organizatori.

Za doniranje stvari kontaktirajte Udruženje na njihovoj Fejsbuk strani, a dinarske uplate možete izvršiti na žiro račun 200-3249110101847-96.

Devizni račun udruženja:
SWIFT CODE:
SBPORSBG
IBAN: RS35200324911010100309

Banka Poštanska štedionica



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.