Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVAC JE OTAC DVOJE DECE I HITNO MU TREBA 300.000 DINARA ZA NOVU TERAPIJU! Bori se sa opakim tumorom na mozgu - | K-013 Portal
sreten misevski, humanitarna akcija

PANČEVAC JE OTAC DVOJE DECE I HITNO MU TREBA 300.000 DINARA ZA NOVU TERAPIJU! Bori se sa opakim tumorom na mozguSreten Miševski (46) je rođen u Pančevu. Otac je dvoje dece, u invalidskoj penziji, zbog bolesti koju pokušava da pobedi.

U novembru 2019. godine zbog simptoma koje je primetio, detaljnom dijagnostikom u KC Srbije na klinici za neurohirurgiju dijagnostikovan mu je najagresivniji tumor na mozgu. Glioblastom gradius IV.

Dva puta je imao operaciju na mozgu, prošao je kroz brojne hemioterapije i zračenja na X nožu (30 puta) ali bolest se uporno vraćala. U Kliničkom centru Srbije su mu početkom juna 2021. godine rekli da su iscrpeli sve mogućnosti za njegovo lečenje.

Sreten je spas pronašao na jednoj privatnoj klinici u Beogradu gde počinje sa primenom biološke terapije. Kontinuirano je morao da primi 4 takve terapije, na svakih 14 dana. Porodica je uspela da prikupi sredstva za prvi ciklus terapije od 4 doze. Nakon terapije urađena je kontrolna magnetna rezonanca i ustanovljeno je da je tumor u regresiji i da se u značajnoj meri smanjio. Preporuka je bila da se nastavi sa daljom primenom leka sve dok tumor reaguje na njega ili eventualno dok tumor ne postane operativan.

Uz pomoć porodice i prijatelja, Sreten je uspeo da prođe kroz prvi ciklus od 4 terapije i započeo je i petu. Međutim, s obzirom na cenu terapije koja premašuje mogućnosti porodice, prinuđeni su da potraže finansijsku pomoć i podršku drugih, nepoznatih ali humanih i dobrih ljudi.

Nako primene osme terapije, urađena je kontrolna magnetna rezonanca koja je pokazala da je tumor u regresiji i da se malo smanjio ali i da nema novih promena i da je sve ostalo čisto. Sreten se oseća mnogo bolje i lakše funkcioniše.

Borba se nastavlja dalje zbog prirode bolesti. Sreten ne želi da se preda. Da bi ustrajao u svojoj pobedi potrebni smo svi mi da mu pomognemo.

Sredstva su mu potrebna za lečenje, za biološku terapiju kao i za kupovinu leka.

Da Sreten pobedi opaku bolest! Budimo humani!

Pomozimo Sretenu!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 1092 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human1092 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001216393-10

Uplatom na devizni račun: 160600000121674909 IBAN: RS35160600000121674909 SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Skeniranjem NBS IPS QR kod-a na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.