Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Prikupljena sredstva za lečenje male Anike - | K-013 Portal

Prikupljena sredstva za lečenje male Anike

anika manic, humanitarne akcije

Sredstva za lečenje dvogodišnje Anike Manić, koja boluje od retke i teške bolesti spinalne mišićne atrofije prikupljena su posle skoro tri meseca, objavljeno je na Fejsbuk stranici "Za Anikin dug i lep život".

Anikina porodica zahvalila je svima kojih su učestvovali u akciji prikupljanja novca za najskuplji lek na svetu i državi Srbiji na podršci i organizovanju transporta do bolnice.

"Hvala građanima Srbije za svaki odvojeni trenutak, pažnju, izgovorenu reč i dinar za našu Aniku. Hvala Anikinim pomagačima iz regiona i širom sveta koji su prepoznali Anikinu borbu i pokazali da podrška ne zna za granice. Pokazali smo, svi zajedno, da dečiji život nema cenu i da ujedinjeni možemo stvoriti čuda jer u njih i verujemo", navodi se u objavi.

Lečenje će se obaviti u Mađarskoj, umesto u Sjedinjenim Američkim Državama.

"Pred Anikinom porodicom je sada priprema za putovanje na terapiju, ali Anikin tim će nastaviti da prati Anikinu priču i da vas obaveštava. Toliko je dece i odraslih kojima je potrebna pomoć, ali jošš više dobrih ljudi spremnih da pomognu. Ostanimo ujedinjeni i humani i nastavimo da pomažemo i drugima. Naša žželja je da se sav preostali novac, akcije, licitacije i kutije preusmere na druge korisnike fondacije", piše u objavi.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.