Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Hitna pomoć PANČEVO: 40 sugrađana zatražilo pomoć u prethodna 24 sata, jedna osoba povređena u udesu - | K-013 Portal

Hitna pomoć PANČEVO: 40 sugrađana zatražilo pomoć u prethodna 24 sata, jedna osoba povređena u udesu

hitna pomoc pancevo, dom zdravlja pancevo

U protekla 24 sata u Službi za hitnu medicinsku pomoć Doma zdravlja Pančevo, ambulantnih pregleda je bilo 40, od čega osmoro dece. 

Stariji sugrađani su se uglavnom javljali zbog povišenog krvnog pritiska, temperature i bolova različite etiologije, a deca zbog povišene temperature, prehlade i stomačnih tegoba.

Četiri intervencije na javnom mestu

- U Vojvode Radomira Putnika, kod suda, jedna osoba je imala Epy napad i nakon pregleda je prevezena do bolnice.

- Na Glavnoj autobuskoj stanici, u autobusu Pantransporta, jedna osoba je usled naglog kočenja autobusa povredila glavu. Nakon pregleda je prevezena do bolnice.

- Na benzinskoj pumpi „Rafaelo“ u Starčevu zatečena je alkoholisana osoba sa povredom glave. Nakon pregleda je prevezena do bolnice.

- U Petra Aračića ispred broja 8, zatečeno je alkoholisano lice koje je prevezeno do kuće.

Na uglu Stevana Šupljikca i Bavaništanskog puta dogodio se saobraćajni udes u kome je povređena jedna osoba. Nakon ukazane pomoći je povređeni prevezen do bolnice.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.