Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Hitna pomoć PANČEVO: 49 sugrađana zatražilo pomoć u prethodna 24 sata, 5 osoba povrđeno u udesu u Dolovu - | K-013 Portal

Hitna pomoć PANČEVO: 49 sugrađana zatražilo pomoć u prethodna 24 sata, 5 osoba povrđeno u udesu u Dolovu

hitna pomoc pancevo, dom zdravlja pancevo

U protekla 24 sata u Službi za hitnu medicinsku pomoć Doma zdravlja Pančevo ambulantnih pregleda je bilo 49, od čega osmoro dece.

Stariji sugrađani su se uglavnom javljali zbog povišenog krvnog pritiska, temperature i bolova različite etiologije, a deca zbog povišene temperature, prehlade i stomačnih tegoba.

Kućnih poseta je bilo 17, uglavnom su pomoć tražili hronični bolesnici.

Transporata u gradu je bilo 3, van grada 5, a u pratnji lekara 5:

- Iz Kačareva je jedan pacijent prevezen do bolnice – pulmologu.

- Iz Prijemne ambulante Opšte bolnice Pančevo jedan pacijent je zbog moždanog insulta prevezen na UC Beograd – neurologu, odakle je nakon završene dijagnostike vraćen u Pančevo.

- Iz ambulante SHMP jedan pacijent je prevezen do bolnice.

- Iz Prijemne ambulante Opšte bolnice Pančevo jedan pacijent je zbog intoksikacije narkoticima transportovan an VMA -toksikologu.

U centru Dolova, u ulici Kralja Petra I, dogodio se saobraćajni udes u kome je povređeno pet osoba. Nakon zbrinjavanja,povređeni su prevezeni do bolnice.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.