Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vreme danas: Naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom - | K-013 Portal

Vreme danas: Naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom

vremenska prognoza za pancevo

U Srbiju danas stiže naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom, koje će se sa severa i zapada zemlje od sredine dana proširiti na ostale krajeve, dok će se samo na krajnjem jugoistoku zemlje veći deo dana zadržati suvo.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, najniža temperatura biće od 13 do 19 stepeni, a najviša od 26 na zapadu do 31 stepen na jugoistoku Srbije.

Vetar slab i umeren, na planinama ponegde i jak, zapadni i jugozapadni.

I u Pančevu i okolini danas umereno do potpuno oblačno, povremeno s kišom i kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura oko 19, a najviša oko 27 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 16. septembra, do kraja sedmice biće promenljivo oblačno i nestabilno, povremeno sa pljuskovima i grmljavinom, a temperatura će biti u postepenom padu.

U subotu, 10. septembra se očekuje manje padavina u odnosu na petak, uz umeren i jak severozapadni vetar, dok će se u nedelju pljuskovi sa grmljavinom intenzivirati u krajevima južno od Save i Dunava.

Početkom naredne sedmice, 12. i 13. septembra vetrovito, na severozapadu Srbije i u Negotinskoj Krajini prestanak padavina uz delimično razvedravanje, a u ostalim krajevima promenljivo uz smenu sunčanih intervala i kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova.

U sredu i četvrtak osetno toplije - u sredu pretežno sunčano, a u četvrtak se očekuje novo postepeno naoblačenje, koje će od petka uslovljavati kišu i pad temperature.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS