Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Rekonstrukcija ulice Cara Lazara zagorčala život stanovnicima - | K-013 Portal
cara lazara ulica, rekonstrukcija

PANČEVO: Rekonstrukcija ulice Cara Lazara zagorčala život stanovnicimaStanovnici ulice Cara Lazara, čija je rekonstrukcija u toku, poslali su pismo K-013 portalu i fotografije s molbom da ih objavimo, kako bi ukazali na svakodnevne probleme sa kojima se suočavaju. Prenosimo u celosti:

"Početak radova je kasnio nekoliko meseci, ne bi li MTS razvukao optičke kablove. Te iste optičke kablove izvođači radova neprekidno čupaju bagerima jer nema nadzornog organa građevinskih radova. Sve se radi bez prisustva nadlenih iz MTS-a, Elektrodistribucije ili Srbija gasa.

Pre 3 dana je bager zakačio strujne kablove, varničilo je tačno iznad krošnje drveta i na kraju su kablovi počupani. To naravno nikome od radnika nije smetalo.Nije im smetalo ni da ih počupaju, ni da time mogu da ugroze i svoje živote, ali i živote stanovnika ulica Cara Lazara izazivajući, eventualno, požar ( do čega na sreću ovoga puta nije došlo). A da je došlo do požara ni vatrogasci ne bi imali kuda da prođu, pošto nije ispoštovano što je najavljeno od strane Grada Pančeva da će se raditi ćošak po ćošak.

cara lazara ulica, rekonstrukcija

Imali smo situaciju i da je vozač bagera apsolutno ne vodi računa o tome kuda ide, već ide pravo na dete koje se vraća iz vrtića i koje nema kuda da prođe osim tim putem da bi došlo do svoje kuće, pukom srećom izbegnuta je tragedija. Drveće su ostavili tako da ukoliko bude kiše i vetra ono će sigurno pasti, imajući u vidu koliko su zemlje skinuli oko njih", navodi se u pismu. 

U nastavku pogledajte i par fotografija iz ulice Cara Lazara. 

cara lazara ulica, rekonstrukcija

cara lazara ulica, rekonstrukcija

cara lazara ulica, rekonstrukcija

cara lazara ulica, rekonstrukcija

cara lazara ulica, rekonstrukcija

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.