Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 02.april - Dečiji Sajam prevencije trgovine ljudima u Pančevu - | K-013 Portal

02.april - Dečiji Sajam prevencije trgovine ljudima u PančevuPrvi Dečiji Sajam prevencije trgovine ljudima biće organizovan u Pančevu, u subotu, 2. aprila od 11 do 16 sati u Dvorani Apolo.

Dečiji Sajam prevencije trgovine ljudima je namenjen deci predškolskog uzrasta, kao i učenicima nižih razreda osnovnih škola, koji će imati priliku da kroz širok dijapazon edukativnog i zabavnog didaktičkog materijala i individualni i grupni rad sa sertifikovanim edukatorima i trenerima Crvenog krsta Srbije saznaju više o rizičnim situacijama u kojima se mogu naći i adekvatnim merama opreza.

Dobrodošli su i roditelji, vaspitači i učitelji, koji će takođe moći da saznaju nešto više o problemu trgovine ljudima i informišu se o načinima kako zaštiti sebe i svoju decu.

Planirani su različiti turniri, edukativne društvene igre, zabavne mozgalice i mnogo drugog sadržaja za najmlađe, a sve na temu prevencije trgovine ljudima.

Zahvaljujući sponzorima obezbeđene su i nagrade za za pobednike različitih nadmetanja, navodi se u pozivu Terenske jedinice Crvenog krsta Pančevo.

V.J.P.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.