Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 11.08. - 13.08. - MANIFESTACIJA: Međunarodni Dan mladih u Pančevu - | K-013 Portal

11.08. - 13.08. - MANIFESTACIJA: Međunarodni Dan mladih u PančevuMeđunarodni Dan mladih obeležiće se ove godine od 11. do 13. avgusta u Pančevu u organizaciji Doma omladine Pančevo, Grada Pančevo i Kancelarije za mlade Pančevo.

Evo kakav nas program očekuje u ova tri dana:

11.08.2018. subota

18h-19h Besplatna rekreacija MLADIH u Narodnoj bašti
21h-24h Promocija FREEDOM festivala i programa Kultura na poklon i svirka bendova u Domu omladine: Koi Koi, Tankman i Buč Kesidi

Koi Koi je bend iz Beograda, nastao zime 2017. Članovi su Ivan Pavlović - bubnjevi; Marko Grabež - gitara; i Ivana Miljković - bas. Njihov nastup je mešavina art roka, rokenrola i improvizacije. Nastupali su u dvorcu Eđšeg u Novom Sadu i KC Gradu u Beogradu.

Tankman je singer-songwriter projekat iza kojeg stoji Goran Štrbo. Njegovi tekstovi su mahom lične prirode, ili se pak potajno bave uobičajenim ljudskim dilemama, anti-herojima, sanjarima i njihovim svakodnevnicama. Samo ime inspirisano je bezimenim (Wang Weilin) junakom savremenog doba i pomalo zaboravljenim simbolom odlučnosti koju potiskujemo duboko u sebi.Trenutno je u toku snimanje prvog EP-a, koji će biti objavljen u septembru ove godine.

Buč Kesidi je levoruki indi rok boj bend iz Pančeva, poznat po hitovima "Jaa (imam plaan)", "Draga?", "Kafe aparat" koji su obarali rekorde na regionalnim top listama. Kao nastavak mini EP-ja "Španska serija" iz 2015. godine, u novembru 2016. bend je izdao debi album "Posesivno-osuplsivni hospul", koji je jako dobro prihvaćen od strane publike i kritičara preko interneta i serije energičnih koncerata. Bend je do sada svirao sa Jarbolima, Stuttgart Online-om, Artan Lilijem, kao i na mnogim festivalima - Exit, Arsenal Fest, Mikser Festival, Lake Fest, a trenutno snima drugi album i za jesen sprema hit singl sa novog albuma, "Nema ljubavi u klubu". Ovaj bombastični duo čine Luka Racić na gitari i Zoran Zarubica za bubnjem. Debi album u CD izdanju će moći da se kupi na svirci po ceni od 500 dinara.

12.08.2018. nedelja

11h-14h Turnir MLADIH u odbojci uz muziku i osveženje na TAMIŠKOM KEJU (pomoć u organizaciji Sportsko udruženje “Odbojka 013”)

13.08.2018. ponedeljak

10h-17h BESPLATAN ULAZ NA GRADSKI BAZEN
12h-13h Svečana dodela nagrada najboljim studentima u 2017/2018.(GRADSKA UPRAVA mala sala na 9.spratu)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.