Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 12.01. Space Motion [NS] i Lobor D [PA] • Štab Pogon - | K-013 Portal

12.01. Space Motion [NS] i Lobor D [PA] • Štab Pogon

Jedan od najzapaženijih srpskih producenata i di-džejeva Space Motion, prvi put stiže u Štab Pogon! Domaća podrška biće mu Lobor D.

Ulaz se naplaćuje 100 dinara.

BIOGRAFIJE:

Space Motion je srpski di-džej i producent aktivan na muzičkoj sceni poslednjih 16 godina. Njegova muzika je mešavina tehno, progressive, tech i deep house zvukova.

Prekretnica u karijeri ovog Novosađanina bio je live nastup na Exit festivalu. Nastupao je u klubovima širom Evrope i Azije, kao što su VIP room i Queen u Parizu, Yalta club u Sofiji i klubovi u mestima Nanning, Hong Kong, Guangzhou i Shenzhen.

Osim klubova, Space Motion je imao zapažene nastupe na festivalima kao što su Sziget, Air Nation i Exit.
Osim što su njegovu muziku puštali poznati izvođači kao što je Solomun, učestvovao je i u realizaciji koncerata uz neke od najboljih balkanskih klarinetista.

Darko Lobor je techno i progressive house producent i di-džej iz Pančeva, publici poznatiji pod imenom Lobor D. Prisutan je na sceni elektronske muzike još od 2005. - izdanjima „Voice of Spring EP” za „Deep Life Rec”, pa kasnijim izdanjem „Spacewalk” na domaćoj etiketi „Circles Digital”, kao i remiksima za „Don't Look Productions”, „Juno Digital”, „Drastic Music”...

Lobira za rejv kao lek od početka 21. veka. Svoj zvuk definiše kao prepoznatljiv miks techno i progressive house motiva.

After party-ji su mu uža specijalnost, čemu je posvetio i svoj serijal mikseva „Sunday Aftermath Mix”.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.