Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 13.02. - Punchtown poetry - književno veče - Štab Pogon - | K-013 Portal

13.02. - Punchtown poetry - književno veče - Štab Pogon

stab pogon pancevo

Nakon obeležavanja prvog rođendana književnog serijala Punchtown poetry i najposećenije večeri do sada, vraćamo se promociji poezije mladih pesnika.

U sredu 13. februara, u Štabu Pogon biće predstavljena nova knjiga poezije Stefana Kirilova „Pion sa margine” (Nova poetika, 2018). Knjiga se našla na prošlogodišnjem Sajmu knjiga i potom je promovisana u Beogradu.

Stefan Kirilov rođen je u Vršcu 1996. godine. Iza sebe ima jednu zbirku poezije "Sve je baš lako" (Presing izdavaštvo, 2017) koju je predstavio i u okviru našeg serijala u martu. Poeziju objavljuje na portalu blacksheep.rs.

Nakon promocije knjige, svoju autorsku poeziju čitaće Tijana Savatić, Mina Delić, Nikolina Đorđević (Pančevo) i Milica Milovanović (Beograd). Program počinje od 20 sati, a ulaz se ne naplaćuje.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.