Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 13.12. - Multimedijalna instalacija u Galeriji savremene umetnosti - | K-013 Portal

13.12. - Multimedijalna instalacija u Galeriji savremene umetnostiMultimedijalna izložba u prostoru "XII Nove tehnologije" biće otvorena 13. decembra u 19 sati u Galeriji savremene umetnosti. Izložbu možete pogledati do 31. decembra.

U okviru godišnje produkcije Galerije savremene umetnosti značajan deo programa posvećen je upotrebi novih tehnologija i videa u savremenoj umetničkoj produkciji.

Projekat „Nove tehnologije” kroz saradnju umetnika i institucija pruža publici mogućnost da stekne nova saznanja o savremenim tehnologijama koje se koriste u oblasti vizuelnih umetnosti. Sve je veći izazov adekvatno tehnološko opremanje izlagačkog prostora jer se tehnika iz dana u dan usavršava i usložnjava, a s druge strane, umetnicima se nudi sve veći broj alata i različitih načina da realizuju svoje ideje.

Do sada u okviru „Novih tehnologija” svojim radovima predstavili su se visoko inovativni umetnici po pitanju pristupa, sadržaja i medijuma. Istovremeno, to su bili vodeći mladi i već priznati umetnici. Takva praksa oformila je sliku i reputaciju projekta koju nameravamo da sačuvamo i proširimo.

Učestvuju: 

Vladimir Pavić, Miloš Ajdinović, Zvezdana Ostojić, Nemanja Lađić, Marija Kaldeburg i Ivan Kaldeburg.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.