Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 16.04. - Pozorišna predstava "Dva mirisa ruže" Emilija Karbadilja - | K-013 Portal

16.04. - Pozorišna predstava "Dva mirisa ruže" Emilija Karbadilja

Pozoršnu predstavu "Dva mirisa ruže" u režiji Slavenka Saletovića u kojoj igraju Ljiljana Stjepanović, Elizabeta Đorđevska, Biljana Jovanović, Tatjana Radunović, Zoran Kovačevski, Sale Vavić, Dejan Stojadinović, Vesna Šišković i Predrag Bogojević, možete pogledati u dvorani Kulturnog centra 6. aprila u 19:30 sati.

U ovoj urnebesnoj komediji mesički pisac Emilio Karbaljido razvija, ljupku, tečnu kamerno – scensku priču o dvema ženama koje odluče da, konačno, svoje životne sudbine preuzmu – u svoje ruke! Spojene sticajem okolnosti i nagnane na zajedničko delanje, nastoje da, spasavajući svog zajedničkog muškarca iz zatvora, dođu do novca za njegov put u slobodu. Kada nakon mnogih peripetija, svoj naum i sprovedu, švate da taj muškarac (a koji je jednoj od njih muž, a drugoj ljubavnik) – takvu njihovu žrtvu možda i ne zaslužuje.

Iako je u pitanju, u dramaturškom pogledu, “lagano” štivo, ili, kako bi se moglo kazati, “komad za opuštanje”, “Dva mirisa ruže” su svojim pitkim dijalogom i vrcavim humorom, kao i uzornim oslikavanjem dva ženska karaktera, upravo idealan scenski pretekst za bravoruoznu glumačku nadgradnju.

Prvakinje Pozorišta na Terazima, Ljiljana Stjepanović i Elizabeta Đorevska, vođene superiornom rediteljskom koncepcijom Slavenka Saletovića i potpomognute muzikom “mariača” Orkestra Pozorišta na Terazijama – čine ovu pozorišnu magiju mogućom, a publici daruju ono što nam je danas svima tako užasno potrebno: zdrav, isceljujući smeh!

Cena ulaznica: 800 din u donjem delu sale, 700 din u gornjemPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.