Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 18.april - Tribina „Ekonomska i radna diskriminacija žena“ - | K-013 Portal

18.april - Tribina „Ekonomska i radna diskriminacija žena“

 

ROZA uz lokalnu podršku organizacije ŽMIG Ženska mirovna grupa - Pančevo organizovaće u ponedeljak, 18. aprila u 19 sati, u Domu omladine Pančevo, tribinu na temu "Ekonomska i radna diskriminacija žena".

Na tribini će biti prikazan kratak dokumentarni film pod nazivom "Obrani berači".

Uvodničarke će biti aktivistkinje organizacije ROZA, Milica Lupšor i Vesna Đorđević, a nakon toga publika će biti u mogućnosti da podeli različita iskustva i priče iz našeg okruženja o diskriminaciji i mobingu na radnom mestu.

ROZA - Udruženje za radna prava žena je nastalo kao potreba radnica iz Zrenjanina da se organizuju kako bi u ovim teškim vremenima pomogle ženama-radnicama da spoznaju koja su njihova prava u borbi protiv diskriminacije i mobinga na radnom mestu.

Serijom tribina na ovu temu pokušavamo da osnažimo žene širom Vojvodine da prepoznaju, javno progovore, a zatim i da se bore protiv ovih loših pojava, navodi se u pozivu.

Projekat serije tribina na temu „Ekonomska i radna diskriminacija žena“ finansijski je podržan od Rekonstrukcije ženski fond, a realizuju ga aktivistkinje udruženja ROZA, uz pomoć drugarica iz mesta koja želimo da obuhvatimo ovim tribinama

Do sada su to bile drugarice iz S.T.R.I.K.E.-a iz Novog Sada, ŽIVO iz Novog Bečeja, a organizovanje tribine u Pančevu podržavaju drugarice iz ŽMIG-a.

Ulaz na tribinu je slobodan

V.J.P.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.