Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 19.jun - Međunarodni dan joge i u Pančevu - | K-013 Portal

19.jun - Međunarodni dan joge i u Pančevu

Međunarodni dan joge ove godine će biti obeležen i u Pančevu, tako što će u nedelju, 19. juna u 7 časova na lokacijama Gradski park, “Krug” i Trg kralja Petra I sertifikovane instruktorke joge Joga saveza Srbije Dragana Milićević i Milena Vladisavljević-Beksedić voditi besplatni javni joga čas svim ljubiteljima joge iz Pančeva i okoline i tako ih upoznati sa dobrobitima 4.000 godina stare discipline.

Centralna evropska proslava obeležavanja međunarodnog dana joge i ove godine biće održana 21. juna u Pragu (Češka), na kojoj će Predstavnici nacionalnog granskog Joga saveza Srbije i ove godine učestvovati.

Ovaj datum biće obeležen i u svim gradovima Srbije gde se nalaze članice Joga saveza Srbije. Međunarodni dan joge ustanovljen je 2014. godine od strane Generalne skupštine Ujedinjenih nacija uz podršku 193 delegata i 177 zemalja, uključujući i podršku Republike Srbije. Joga savez Srbije ove godine proslavio je 22. godinu aktivnosti u promovisanju joge kao zdravog životnog stila, a sve aktivnosti saveza već treću godinu zaredom održavaju se pod pokroviteljstvom Evropske i Internacionalne joga federacije.

Joga savez Srbije je član Sportskog saveza Srbije i Asocijacije sport za sve. Fotografije sa obeležavanja Međunarodnog dana joge 2015. godine u Srbiji možete pogledati na fejsbuk stranici Joga saveza Srbije.

V.J.P.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.