Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 20.04. - Antrax i MIozz // Štab Pogon - | K-013 Portal

20.04. - Antrax i MIozz // Štab Pogon

Stab Pogon

U subotu, 20. aprila, za muziku u pančevačkom klubu Štab Pogon biće zaduženi Antrax aka. Type Theory i Miozz.

Rođen u Beogradu, Aleksandar Dimitrijević (Antrax) svoju di-džej karijeru započinje u Beču, gde je u svom malom studiju usavršio tehniku. Nakon nekog vremena vratio se u Beograd gde je osnovao Fanatic Session organizaciju i ubrzo počeo da nastupa po klubovima širom Srbije i Crne Gore, kao što su The House, Mamolo, Exile, The Apartment, Energy, Plastic, Aquarius, Club 2, Incognito, Spin, Forte Mare...

Od tada pa do danas ostvario je saradnju sa imenima kao što su Marko Nastic, Dejan Milicevic, Marko Milosavljevic, Milos Pavlovic, Boza Podunavac, Rade Banjan, Marco Carola, Slam, Samuel L. Session, Ladida, Virgin Helena, Paul Jackson, Lottie, Brenda Russell, Sutter Cane, MR C, Billy Nasty, Valentino Kanzyani i mnogi drugi.

Tokom Exit festivala 03 u Novom Sadu, bio je rezident Fortress broda, parkiranog ispod Mosta slobode gde su mnogi domaći di-džejevi nastupali. Muzika koju preferira može se okarakterisati kao minimal, tech house i techno.

Ulaz će se naplaćivati 100 dinara. Više informacija može se pronaći na Fejsbuku.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.