Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 22.11. - PROMOCIJA knjige Miše Aleksića "UŽIVO! – AUTOBIOGRAFIJA" u Apolu - | K-013 Portal

22.11. - PROMOCIJA knjige Miše Aleksića "UŽIVO! – AUTOBIOGRAFIJA" u Apolu

Miša Aleksić, basista Riblje čorbe, jedne od najvećih i najdugovečnijih grupa u kompletnoj istoriji domaće rok muzike, predstaviće svoju knjigu „Autobiografija: Uživo!“ u četvrtak, 22. novembra, u dvorani Apolo, sa početkom u 20 časova.

U ovoj obimnoj knjizi (preko 600 stranica) Aleksić je pisao o celom životu i karijeri, od detinjstva pa do Čorbinog nastupa na Bir festu, beogradskom festivalu muzike i piva, pred rekordnih 200.000 ljudi. Aleksić je jedan od osnivača Riblje čorbe i, uz pevača Boru Đorđevića, jedini član koji je sve vreme – čitavih četrdeset godina – u njenoj postavi. Čorbin basista dolazi u Pančevo samo dva dana posle povratka iz Australije, sa još jedne od mnogih uspešnih turneja ove grupe.

Razgovor sa njim vodiće novinar i publicista Ivan Ivačković, autor novembarskog ciklusa „Ukoričeni rokenrol“ koji se Aleksićevim gostovanjem ujedno i završava.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.