Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 22. septembar - 15. ETHNO.COM - My people - | K-013 Portal

22. septembar - 15. ETHNO.COM - My peopleMuzička grupa My People oformljena je sa idejom da se na jednom mestu okupe vrsni muzičari prepoznatljivi na domacoj i svetskoj World Music i Jazz sceni i da kroz zajednički rad u ovom sastavu uobliče i iskažu svoju kreativnost.

Članovi sastava My People dolaze iz raznih krajeva Srbije i Balkana i donose sa sobom ideje i muzičke koncepte koje su razvijali kako u sredinama u kojima su stasavali kao muzičari tako ikroz saradnju sa vodećim imenima domaće i svetske scene.Muzika sastava My people može da se opiše kao netipična mešavina Jazz-a i World Music-a sa tradicionalnom i duhovnom muzikom Balkana, kao i muzikom drugih regiona i kontinenata.

Zvuk benda karakterišu moderne i tradicionalne perkusije, akustična i električna gitara, kaval,klavir i bas gitara. Muzički koncept benda nastaje pod uticajem balkanskog nasleđa, šireći poglede ka mnogim drugim tradicijama kroz načela improvizovane muzike tipične za moderan jazz.

Kroz rad u ovom sastavu muzičari imaju priliku da prevaziđu čisto profesionalno-izvođački pristup i da stvaraju svoj novi izraz kroz ličnu umetničku prizmu i snažan autorski pečat, stvarajuci nove i sveže muzičke ideje.

Goran Milošević vokal, perkusije
Dragan Ivanović bas gitara
Predrag Manov akustična gitara, električna gitara, buzuki
Aleksandar Jovanović klavijature
Miloš Jakovljević kaval

Datum: 22. septembar
Vreme: 21:30h
Mesto: Dvorana, Kulturni centar Pančevo

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.