Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 23.03. - Filip Xavi [BG] i Kristijan Stanković [PA] • Štab Pogon - | K-013 Portal

23.03. - Filip Xavi [BG] i Kristijan Stanković [PA] • Štab Pogon

Rezident beogradskog kluba Drugstore Filip Xavi ovog petka, 23. marta, vraća se u pančevački klub Štab Pogon posle nekoliko godina. Slušaćemo ga uz pogonskog rezidenta Kristijana Stankovića.

Beograđanin Filip Xavi jedno je od vodećih imena moderne domaće tehno scene. Pobunjenik protiv trenda, oduvek je bio privučen mračnijoj strani tehno muzike, i manipulisao hipnotišućim i apstraktnim muzičkim strukturama. Nakon što je izdavao za nekoliko etiketa uključujući i njegovu Teskoba Recordings, u proleće 2013. godine, njegov prvi solo EP "Inline Agents" izdat je za "Subsist Records". Novembra 2015. njegov debi vinil EP "Explanation Skip" (koji uključuje remiks Dashe Rush), objavljen je od strane Sonntag Morgen-a i privukao znatnu pažnju u tehno krugovima.

Kao rezident poznatog beogradskog kluba ugostio je i nastupao uz imena kao što su: Rodhad, DVS1, Dasha Rush, Surgeon, Oscar Mulero, Phase, Dimi Angelis, Ancient Methods, Shifted, Stanislav Tolkachev, Adam X, Elektrabel, Tommy Four Seven, Blawan, Developer... Niz događaja u ovom prostoru rezultirao je pozivima da više puta nastupa u legendarnom berlinskom klubu Tresor. Njegovo najnovije izdanje "Drone Behavior" izašlo je na Decoder Recordings u oktobru 2017.

Ulaz će se naplaćivati 100 dinara. Više informacija može se pronaći na Fejsbuku.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.