Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 23.11. - Sindrom & Gospodin Gorki u Jazbini - | K-013 Portal

23.11. - Sindrom & Gospodin Gorki u Jazbini

Sindrom iz Pančeva i Gospodin Gorki iz Osijeka će za vas nastupiti 23.11.2018. sa početkom u 21h u Jazbini u Pančevu. Ulaz je BESPLATAN, a atmosfera prijatna tako da vas pozivamo da dođete u što većem broju.

SINDROM

Pančevački punkrock/powerpop bend Sindrom nastao je početkom 2016. godine. Čine ga Miomir Mikri Adamović (vokal i ritam gitara), Mihailo Mićko Đorđević (solo gitara i prateći vokal), Luka Jimmy Dodočić (bas gitara i prateći vokal), i pripadnica lepšeg pola Jelena Coje Vajović (bubnjevi). Zajedno sviraju oko 3 godine u različitim sastavima, a Sindrom su oformili kako bi autorskom muzikom iskazali bunt prema lošim stvarima koje okružuju društvo i ukazali na probleme mladih ljudi, ali u vidu optimizma i motivacije. Na taj način, svojom muzikom u velikoj meri ističu ljubav prema životu, muzici i druženju, u želji da publici prenesu snagu i optimizam i stvore im osmeh na licu. Najveći dosadašnji nastupi Sindroma su učešće na Bunt rok festivalu koji se emituje na RTS-u (polufinale i finale) i nastup na glavnoj bini na jubilarnom 15. beogradskom Beer Fest-u 2017. Neki od još značajnijih nastupa u 2018. godini su na Dev9t festivalu i na Bass Player festivalu…

GOSPODIN GORKI

Gospodin Gorki je Osječka post-punk/new wave trojka. Paralela između sjete i sreće. Bend postoji od 2017. godine te je izbacio dva singla za debitantski album "Gutljaj utjehe" koji je u procesu snimanja. Zvuk benda možemo opisati kroz umorne gitarske dionice i snažne bas linije, sve zajedno obojane paletom šarolikih gitarskih i bas efekata, upotpunjene repetirajućim bubnjem te mješavinom surovog i polaganog pjevanja. Tematike pjesama možemo svrstati pod romantizam; osobna preokupacija, osjećaji nasuprot razuma te isticanje pjesničke slobode i odbacivanje klasične strukture pjesama. Osim klupskih svirki, bend je nastupio na Festivalu Omladina u Subotici.

Ivan Đunđa - bas i glas
Hrvoje Majetić - gitara i drugi glas
Tomislav Jantoš - bubanj
Brojim taktove – https://www.youtube.com/watch?v=VhLA9TbZQbQ
Boje – https://www.youtube.com/watch?v=-nDrrBaarik
Facebook stranica: https://www.facebook.com/gospodin.gorki/Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.