Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 24.12. - Izložba novogodišnjeg nakita „U susret Novoj godini“ u Galeriji Doma omladine Pančevo - | K-013 Portal

24.12. - Izložba novogodišnjeg nakita „U susret Novoj godini“ u Galeriji Doma omladine Pančevo

U galeriji Doma omladine Pančevo, u ponedeljak, 24. 12. u 18 časova, biće  otvorena svečana izložba novogodišnjeg naikta i dekoracije, članova udruženja „Na pola puta“ i MNRO Pančevo.

Dom omladine Pančevo je u saradnji sa ovim udruženjima organizovao radionicu za izradu novogodišnjeg nakita, a ideja je bila da se tokom mesec i po dana, koliko je trajala radionica, članovi ovih udruženja sastaju u prostorijama Doma omladine i osmisle ukrase za jelke i ostalu novogodišnju dekoraciju, i da je uz pomoć svojih koordinatora svojeručno i naprave.

Na radionici je učestvovalo oko dvadeset članova oba udruženja, i sastajali su se jednom nedeljno. Unikatni, ručno rađeni ukrasi nastali tokom radionice biće izloženi u galeriji Doma omladine Pančevo do  10. januara 2019. godine, kao i izložba fotografija nastalih na radionici.

Na otvaranju izložbe nastupiće i hor Doma za LOMR „Srce u Jabuci“ i učenice baletske škole „Dimitrije Parlić“.

Foto: Aleksandar StojkovićPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.