Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 25.april - Završni koncert klarinetskog masterklasa dr Ognjena Popovića - | K-013 Portal

25.april - Završni koncert klarinetskog masterklasa dr Ognjena PopovićaOvogodišnji internacionalni masterklas za klarinet „Čardak” će se održati od 18. do 25. aprila na Čardaku u Deliblatskoj peščari, i po drugi put će okupiti najtalentovanije mlade klarinetiste iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Kipra. Svoju veštinu sviranja klarineta i bogato umetničko iskustvo će sa učesnicima masterklasa podeliti Ognjen Popović, profesor na FMU u Beogradu, i Andžej Maevski, solo klarinetista Norveške državne opere iz Osla.

Gost na masterklasu će biti i predstavnik Yamahe, ekspert za klarinete, gospodin Isawo Miyachi (Japan). Polaznici će na prezentaciji 19. i 20. aprila imati prilike da se upoznaju sa najnovijim modelima klarineta marke Yamaha. Pored Yamahe, podršku će ove godine pružiti i Mitros music iz Beograda.

Masterklas će biti svečano završen koncertom 25. aprila u 20h  u Kulturnom centru Pančeva, na kojem će nastupiti svi učesnici masterklasa.

Datum: 25.04.
Vreme: 19:00h
Mesto: Dvorana Kulturni centar

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.