Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 26.10. - TKNO all night u Štab Pogonu - | K-013 Portal

26.10. - TKNO all night u Štab Pogonu

Beogradski di-džej i producent TKNO nastupiće ovog petka, 26. oktobra, u Štabu Pogon.

Rođen 1984, Robert Žigrai je još početkom 2000-tih postao deo scene elektronske muzike. TKNO projekat započeo je pre 5 godina, kao dokaz da nije neophodno doći iz muzičke familije i imati klasično muzičko obrazovanje da bi se dostigao profesionalizam u produkciji.

TKNO je u potpunosti posvećen velikim ciljevima, koje dostiže vremenom. Mnogi ciljevi, kao potpisivanje izdanja za izdavačke kuće kao što su Toolroom, Stereo Productions, Re:Main, !Organism, Respekt, Funk 'N' Deep... već su ispunjene. Osim toga, njegova muzika našla se u setovima imena kao što su Richie Hawtin, Carl Cox, Oxia, Joris Voorn, Bart Skills... Nakon toga, osnovao je svoju etiketu Tauten.

Tauten je osnovan u decembru 2014. i posvećen promociji talentovanih artista Balkana i njihovog stilski raznovrsnog tehno zvuka. Osim toga, deo Tauten familije su i strana imena kao što su Spektre, Mr. Bizz, Skober, Eric Sneo, Spartaque, Reinier Zonneveld, Axel Karakasis…

Iza sebe ima značajne festivalske nastupe, kao što su nastup na Exit Festivalovoj legendarnoj Dance Areni, nastup na ADE-u, RUHR in Love Festivalu u Nemačkoj, Sea Dance-u, Kostrena Summer Festivalu, Kalemegdan Summer Festu... nastupi u klubovima kao što su Magdalena – Berlin, Sugar Factory – Amsterdam, Drugstore – Belgrade, Blok 12 – Zlin, Crash – Freiburg, Kanitine - Augsburg i mnogim drugim.

Osim izdanja na svojoj etiketi i di-džej angažmana, TKNO je aktivan i kao organizator događaja, a početkom 2017. godine pokrenuo je i svoj serijal Modular Journey, žurke koje se za sada dešavaju u Nemačkoj i Srbiji.

Ulaz će se naplaćivati 100 dinara. Više informacija može se pronaći na Fejsbuku.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.