Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 26.decembar - Predstava „Konkursijada u Kikirigiji“ u Apolu - | K-013 Portal

26.decembar - Predstava „Konkursijada u Kikirigiji“ u Apolu

Pozorišna predstava pod nazivom „Konkursijada u Kikirigiji“, po tekstu Ilije Betinskog, biće održana u subotu, 26. decembra, sa početkom u 19 sati, u dvorani „Apolo“.

Ovaj duhovit komad, koji je, pored toga, i poučnog karaktera, inspirisan je različitim društvenim pitanjima. Namenjen je mlađoj populaciji, koju je „Konkursijadom u Kikirigiji“ važno podstaknuti na razmišljanje.

Predstava „Konkursijada u Kikirigiji“ je projekat Udruženja „Osogovo“ iz Pančeva, i Udruženja amaterskog pozorišta „Mali princ“ iz Jabuke i Doma omladine Pančevo, koji je podržao Grad Pančevo.

Ovaj projekat je zamišljen kao putujuće pozorište, budući da će „Konkursijadu u Kikirigiji“ biti igrana u svim naseljenim mestima Pančeva, koja će Udruženja „Osogovo“ i „Mali princ“, zahvaljujući Gradskoj upravi i Domu omladine, imati priliku da posete.

Nakon premijere predstave, ona će biti igrana u Glogonju (21. januara 2017. godine), zatim Jabuci (22. januara), Kačarevu (28. januara), Banatskom Novom Selu (29. januara), Dolovu (4. februara), Starčevu (5. februara), Omoljici (11. februara), Ivanovu (12. februara), i Banatskom Brestovcu (18. februara), u 19 sati, u Domovima kulture ovih naseljenih mesta.

 Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.