Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 27.oktobar - Koncert Sandre Mitrović u MŠ "Jovan Bandur" - | K-013 Portal

27.oktobar - Koncert Sandre Mitrović u MŠ "Jovan Bandur"

Program pod nazivom TANGLED izvešće na klaviru naša sugrađanka Sandra Mitrović u četvrtak, 27. oktobra od 18.30 sati u sali Muzičke škole. Uz priču, neke zanimljive detalje iz života kompozitora, Sandra Mitrović će interpretirati odabrane kompozicije V. A. Mocarta, F. Šopena, F. Mendelsona, E. Griga i Dž. Geršvina, a na njenom programu naći će se i filmska i pop muzika. Kao gošća će nastupiti Olivera Mitrović, Sandrina sestra i učenica SMŠ „Jovan Bandur”.

Sandra Mitrović rođena je 1995. godine. Osnovno i srednje muzičko obrazovanje stekla je u Muzičkoj školi „Jovan Bandur”, na klavirskom odseku, u klasi mr Gabriele Dinić. Tokom školovanja je učestvovala na različitim takmičenjima i osvojila brojne nagrade. Završila je i Osnovnu muzičku školu za solo pevanje u klasi prof. Ivane Josić. Autorka je dve mini-predstave „Sa one strane muzike” i „Veselo muzičko veče”.

Studentkinja je Filološkog fakulteta u Beogradu.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.