Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 27.septembar - Književno veče Boška Štulića u Pančevačkoj biblioteci - | K-013 Portal

27.septembar - Književno veče Boška Štulića u Pančevačkoj biblioteci

Debitantsko književno veče Boška Štulića na kome će predstaviti svoj literarni prvenac, dramu ,,Za sve je magla kriva'', održaće se u utorak 27. septembra od 19.30 č u Gradskoj biblioteci grada Pančeva. O delu će pored autora govoriti i profesor dr Miodrag Loma sa Filološkog fakulteta u Beogradu sa Katedre za opštu književnost i teoriju književnosti i izdavač knjige i osnivač izdavačke kuće Mali Nemo, dr Milan Orlić.

U ,,Za sve je magla kriva'' prikazano je na koji način mladi umetnik izlazi na kraj sa porodičnim okruženjem koje mu je namenilo drugačiji životni put. Kako je osećati se kao stranac u sopstvenom domu i kako se u jednoj noći nakon celog života ćutanja otkrivaju sve skrajnute, potisnute i prećutane misli, nesporazumi, nepravde i netrpeljivost koja je nabujala gotovo do mržnje. I na koncu kako se i da li se umetnošću može izboriti za svoje mesto u svetu.

Napomena za posetioce: nije obično književno veče.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.