Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 29.03. - Besplatan koncert u Pančevu: „Ana Avramov Bend“ i „Ivica“ u KCP - | K-013 Portal

29.03. - Besplatan koncert u Pančevu: „Ana Avramov Bend“ i „Ivica“ u KCP

Ana Avramov

U petak, 29. marta od 20 časova u Dvorani Kulturnog centra Pančeva biće održan besplatan koncert Ana Avramov benda, a kao predgrupa nastupiće pančevački indie bend Ivica.

Solo projekat Ane Avramov, muzičarke i umetnice iz Beograda, jeste prljavi svedeni pop u kom muzička jednostavnost otvara prostor za duboku ekspresivnost njenog glasa. Njena muzika kreće se unutar koordinata stilova kao što su dream pop, shoegaze i noise pop, u jednom intimno obojenom prostoru ispunjenom pop melodijama, dubokim melanholičnim ili ekspresvnim i hiponotišućim glasom. 

Pre solo rada, Ana je bila frontmen i gitarista indie-alternativnog benda In Absentias, a pojedine pesme s albuma Open Heart snimili su i članovi tog benda. Sarađivala je s raznim umetnicima u regionu (Ana Ćurčin, Denis Katanec, Ivica, Una Gašić, Ivan Skopulovič, Marko Ajković) i nastupala po najznačajnijim festivalima regiona (Exit, Festival uličnih svirača, Devet, Indirekt, Bez buke). 

Osim Ane Avramov na gitari, bend čine i Todor Živković na bas gitari i Nebojša Durmanović na bubnjevima. Trenutno je u priprema novi album koji će biti sniman 2019. 

Pančevačko - beogradski bend Ivica predstavlja pravo osveženje na domačoj indie sceni. Ovaj duo sastav čine frontmen Ivan Kačavenda i Aleksandra Andonovska (električna gitara). Bend je do sada objavio albume Lepe reči su za ružne dane (2012), Vodi me na more (2015), 120 dana na Atlantskom okeanu (2016), Kakvi ste to ljudi (2018), i singlove Moram biti bolji (2014) i Izvan okeana (2018).Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.