Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website ARHANGEL FEST ovog vikenda u Grockoj - poznata satnica festivala - | K-013 Portal

ARHANGEL FEST ovog vikenda u Grockoj - poznata satnica festivala

Arhangel Fest

Na trećem „Arhangel Festu“ nastupiće Riblja čorba, Mortal kombat, Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi, Jorgovani, Sevi, Rainmaker, Loud, Disaster, Northern Revival, HCZ i Loup Garou.

Festival će biti održan na Dunavskom Keju u Grockoj ovog vikenda, 26. i 27.jula.

Poslednje pripreme za treći Arhangel fest uveliko su u toku! Nakon dva izuzetno uspešna festivala pod pokroviteljstvom opštine Grocka, najstariji moto klub u Srbiji  organizuje još jedno veliko druženje na Dunavskom keju. Ovog vikenda će se u Grockoj okupiti hiljade bajkera, hiljade ljubitelja rokenrola i dobrog druženja! Muzički program festivala i u petak i u subotu počinje u 18h a završava se nakon ponoći.  

SATNICA:

PETAK, 26.jul

18h – DISASTER

19h – HCZ

20h – NORTHERN REVIVAL 

21h – JORGOVANI     

22.30h – MORTAL KOMBAT   

00.00h - SEVI (Bg)    

SUBOTA, 27.jul

18h – LOUP-GAROU

19h – LOUD

20h – BLAŽA I KLJUNOVI    

21.30h – RIBLJA ČORBA    

23h -  RAINMAKER

Kao i ranijih godina, i ove godine je pored muzičkog, obezbeđen i celodnevni program koji će animirati ne samo bajkere koji se tih dana na svojim dvotočkašima upute ka Grockoj, već i za sve one koji vode dobro druženje i zabavu. “I ove godine tu je prostor za kamp, parking i prateća infrastruktura koja obezbeđuje higijenu i apsolutnu sigurnost događaja“ kažu iz MK Arhangel i dodaju da i ovog puta očekuju druženje u prijatnoj atmosferi: „Razvijanje veza među istomišljenicima, motociklizam, muzika, a sve to spojeno u jedno, to je ono što uvek propagiramo i na čemu insistiramo u organizaciji svakog našeg okupljanja. Arhangel fest nije samo moto-skup, to je festival za sve ljude koji vole dobro druženje i provod, za celu porodicu!“ 

11 odličnih bendova, mnogo sati dobrog zvuka i hiljade dobro raspoloženih ljudi – to je ono što nam se sprema za ovaj vikend! Budite i vi deo ARHANGEL FESTA i dođite 26. i 27.jula na Dunavski kej u Grockoj! 

I ovog puta, ulaz na festival je BESPLATAN!

Tags:


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.