Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Finale onlajn vodiča za decu kroz orkestar Filharmonije - | K-013 Portal
Beogradska Filharmonija, koncert za bebe, Nikola Ćirić

Finale onlajn vodiča za decu kroz orkestar FilharmonijeBeogradska filharmonija je u nekoliko proteklih nedelja vodila najmlađu publiku kroz onlajn upoznavanje orkestra, a u finalnoj epizodi, na Fejsbuk stranici institucije deci će se predstaviti hornista Nikola Ćirić.

Prilikom ovih onlajn druženja, deca su se upoznala sa instrumentima koje sviraju filharmoničari u orkestru. Najpre je to bila porodica gudačkih instrumenata, zatim drveni duvači, žičani instrumenti i urnebesne udaraljke koje su deca naučila da sviraju i kod kuće.

Za kraj onlajn šetnje kroz Beogradsku filharmoniju, Nikola Ćirić objašnjava ko sve čini porodicu limenih duvačkih instrumenata, pokazuje osobenosti horne i otkriva vezu između nje i današnjeg Fejsbuka ili SMS poruka.Filharmoničarke Tamara i Slavica, vodile su decu kroz ovaj zabavni serijal, u želji da se brzo nastave njihove redovne posete i druženja u zgradi Beogradske filharmonije.

(Tanjug)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.