Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Izložba fotografija Branislava Vukosavljevića u Narodnom muzeju Pančevo - | K-013 Portal

Izložba fotografija Branislava Vukosavljevića u Narodnom muzeju Pančevo

narodni muzej pancevo

U subotu 9.03.2019. u Narodnom muzeju Pančeva od 19 časova otvara se izložba fotografija autora Branislava Vukosavljevića (Spinodal Decomposition).

Spinodal Decomposition je audio vizuelni projekat dvojca Kristijana Stankovića i Branislava Vukosavljevića. Kristijan je relativno nov u priči audio video produkcije ali zahvaljujući njegovom neverovatnom osećaju nadomesćuje nedostatak tehničkog znanja. Branislav se pored fotografije bavi i video produkcijom a zajedno sa Kristijanom radi B2B u svetu Dj-inga i audio produkcije.

Izložbu čine fotografije napravljene tokom boravka u Berlinu (Nemačka) za vreme saradnje sa organizacijom Roter Baum.Takođe dobar deo fotografija je napravljen tokom Projekta "Music for human rights" gde je Branislav imao priliku da se upozna sa kulturama Italije, Portugala, Izraela i zableži razne momente i prirodne predele koje ove države opisuju. Pored Fotografija arhitekture i prirodnih predela gore pomenutih drzava na izložbi će se i naci fotografije bliskih prijatelja i poznanika koji su bili deo ovog putovanja ali i neke aprstraktivne fotografije koje opisuju pogled na svet mladog autora.

Izložba će moći da se vidi do 24. marta u radnim časovima Muzeja Grada Pančeva.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.