Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Mirjana Karanović priprema novi film - | K-013 Portal

Mirjana Karanović priprema novi film

mirjana karanovic, film

Glumica Mirjana Karanovć izjavila je da planira da idućeg proleća režira film o uspešnoj poslovnoj ženi, koja je sve uložila da bi materijalno obezbedila sebe i svog sina. Njen rediteljski debi bio je film „Dobra žena“ iz 2016. godine.

„Već smo dobili sredstva iz fondova u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Sloveniji, apliciraćemo još za neke fondove u Evropi, tako da se nadam da ću na proleće iduće godine početi snimanje“, rekla je Karanović za portal sindikata „Nezavisnost“.

Komentarišući svoj dosadašnji društveni angažman, Karanović je rekla da je uvek radila „ono što misli da je potrebno da radi kao ljudsko biće“, da je zbog toga bila „izložena mnogim i uvredama i podršci“.

„Nisam više spremna da se tako lako izjašnjavam o političkoj situaciji, pre svega zbog toga što mislim da danas moje lično mešanje u to ne bi proizvelo nikakve efekte. I ne osećam više potrebu za tim. Bavim se nekim drugim stvarima, pre svega mojom umetnošću, što ne znači da ne pratim šta se dešava i da nemam svoje mišljenje“, dodala je Mirjana Karanović.

„Od kad znam za sebe nikad nije postojao glumački sindikat, niti se iko time bavio… Svako od nas bori se za svoja prava onako kako ume i kako može, i pomažemo jedni drugima kako možemo“, rekla je Karanović, odgovarajući na pitanje o sindikalnom organizovanju glumaca.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.