Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Otvoren poziv na besplatne radionice „Pozdrav iz kraja” - | K-013 Portal

Otvoren poziv na besplatne radionice „Pozdrav iz kraja”

projekat pozdrav iz kraja, dolovo, eu za tebe

Uzbudljivo ti je da istražuješ svoju okolinu i zanimljivo ti je kada ti stariji pričaju kako je bilo u njihovo vreme pre interneta? Voliš društvene mreže i želiš još da ih istražiš? Zanima te proces izrade video-klipova ili filmova? Želiš da putem digitalnih medija pošalješ važne poruke iz svog kraja ili svoje generacije? Imaš između 13 i 19 godina? 

Ako je tvoj odgovor makar na neko od ovih pitanja „DA”, ti si osoba za naš kreativni tim mladih učesnika u radionicama „Pozdrav iz kraja”.

Pozivamo te da tokom dvodnevne radionice, saznaš više o videu, digitalnim medijima i mogućnostima povezivanja filmske umetnosti i društvenih mreža. Uvodne radionice biće održane u subotu 27. marta od 16h do 19h i u nedelju, 28. marta, od 11h do 15h  u Domu kulture „25 maj” u Dolovu.

Tom prilikom učićemo konkretne audio i video tehnike i snimiti kratke videe koji će biti prikazani u nedelju, 28. marta na filmskoj večeri koja će biti održana u Domu kulture „25 maj” od 18h. Time ćemo zajedno preći prvi korak umetničkog procesa koji će se kroz radionice za tinejdžere „Pozdrav iz kraja” dešavati u Dolovu i narednih nekoliko meseci, potpuno besplatno, a uz pomoć stručnjaka i uz korišćenje profesionalne audio-video opreme.

pozdrav iz kraja dolovo 2

Na besplatnoj uvodnoj radionici obradićemo sledeće teme: 

  • Kako kroz video najbolje predstaviti ideju koju imamo 
  • Kako se režira, snima, a kako montira 
  • Koja platforma je najbolja za koju vrstu sadržaja i kako se bira ciljna publika 
  • Koliku moć imaju digitalni mediji 
  • Kako da iskoristimo digitalne alate da predstavimo svoje stavove i ideje i time možda utičemo na pozitivne promene u zajednici

Prijavi se jednostavno - slanjem poruke (ime, prezme, kontakt telefon i iz kog si kraja) na naš Fejsbuk/Instagram profil @mojkrupniplan ili slanjem ovih informacija na mejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

pozdrav iz kraja dolovo 3

Tokom događaja pratiće se sve epidemiološke mere. U slučaju zabrane okupljanja, može doći do izmena u programu. Za sve informacije, pratite nas na www.satibara.com ili društvenim mrežama @mojkrupniplan

Projekat Pozdrav iz kraja – Dolovo realizuje Satibara, uz podršku Nacionalne koalicije za decentralizaciju, Fondacije Jelena Šantić, Grupe 484 i Evropske unije.

pozdrav iz kraja dolovo 4Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.