Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Otvorena izložba dečijih radova "Crtežom do osmeha" u Narodnoj bašti - | K-013 Portal

Otvorena izložba dečijih radova "Crtežom do osmeha" u Narodnoj baštiIzlozba crteza Crtezom do osmeha

Deca, polaznici kreativne škole “Čarobni svet crtanja”, izložili su svoje radove povodom obeležavanja Svetskog dana životne sredine, 5. juna, u Narodnoj bašti u Pančevu.

Izloženo je oko 40 radova, dece uzrasta od 5 do 14 godina, koji su nastali u kreativnoj školi “Čarobni svet crtanja”, koja postoji u okviru Edukativno - logopedskog centra “Korak po korak 2”, u Pančevu, pod budnim okom njihovog mentora, poznatog i priznatog Pančevačkog karikaturiste Nikole Dragaša. Radovi koji su izloženi su uglavnom na temu prirode, pa tako možemo videti prelepe crteže insekata, divljih životinja, biljaka, a najviže se ističu radovi na temu “Čarobno drvo”, koji se svojom kreacijom i bojama, sjajno uklapaju u prelepu oazu prirode kao što je Narodna bašta.

Izlozba crteza Crtezom do osmeha

Svetski dan zaštite životne je dan koji se obeležavau celom svetu kroz razne aktivnosti i kampanje, s ciljem da se skrene pažnja javnosti na brojne ekološke probleme i potrebu očuvanja životne sredine. Datum 5. jun je odredila Generalna skupština UN jer se tog dana održala Konferencija o zaštiti životne sredine u Stokholmu 1072. godine.

Izlozba crteza Crtezom do osmeha

Izložba će moći da se pogleda tokom celog leta, u Narodnoj bašti u Pančevu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.