Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Promocija romana „Rudnik” Miodraga Majića 2. februara u Kupeu - | K-013 Portal
promocija romana, miodrag majic, rudnik, pancevo, kupe

PANČEVO: Promocija romana „Rudnik” Miodraga Majića 2. februara u KupeuNova knjiga Miodraga Majića Rudnik će biti promovisana u četvrtak, 2. februara 2023. godine od 19 sati u klubu „Kupe” u Pančevu (Ulica braće Jovanović 5).

Osim autora Miodraga Majića, o njegovom novom romanu, koji se pojavio sredinom oktobra prošle godine u izdanju kuće „Vulkan izdavaštvo”, govoriće i Željka Janković, docentkinja na Filološkom fakultetu u Beogradu.

Događaj organizuje Građanska akcija Pančevo.

O AUTORU

Miodrag Majić je sudija Apelacionog suda, doktorirao je krivično pravo specijalizujući se za međunarodno-krivičnopravnu oblast. Autor je mnogobrojnih radova iz oblasti krivičnog i međunarodnog krivičnog prava, i učestvovao je u izradi najznačajnijih zakona u ovim oblastima, kao i romana Deca zla i Ostrvo pelikana. Dobitnik je nagrade Vitez poziva (2016), priznanja Balkan heroes (2018), kao i nagrada Verica Barać (2019) I Doprinos godine Evropi (2019). Već desetak godina redovno objavljuje tekstove na svom blogu www.misamaajic.com, u kojima otvoreno govori o korupciji, nepotizmu i političkim pritiscima u pravosuđu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.