Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Promocije knjige „Smehom protiv Korone“ autorke Senke Pavlović u Narodnom muzeju Pančevo - | K-013 Portal

Promocije knjige „Smehom protiv Korone“ autorke Senke Pavlović u Narodnom muzeju Pančevo

Senka Pavlović, promocija knjige, Narodni muzej Pančevo

Promocije knjige „Smehom protiv Korone“ autorke Senke Pavlović biće održana u Svečanoj sali Narodnog muzeja Pančevo u subotu, 5. septembra, od 19 sati.

O knjizi će pored autorke Senke Pavlović, govoriti i Aleksandra Filipović, književnica, Vanja Bulić, novinar i književnik, kao i Aleksandar Čotrić, književnik i recezent knjige.

Knjiga autorke Senke Pavlović „ Smehom protiv Korone“, svojevrsni je duhovni lek protiv pandemije protiv koje se čitavo čovečanstvo bori već neko vreme. Radi se o zborniku aforizama, šala, dosetki, anegdota, komentara...sve na temu Korone. Knjiga je tu da nas zabavi, zasmeje, ali i opomene, zamisli i pouči, pruža nam ačin da se duhovno i duhovito lečimo tokom pandemije. Knjiga „Smehom protiv Korone“ biće naš stalni podsetnik da budemo obazriviji i oprezniji prema našoj planeti, drugim ljudima i sebi.

Zbog mera koje su na snazi, iz Narodnog muzeja napominju da je broj mesta u sali ograničen na 40, a potrebno je da svi posetioci nose zaštitne maske.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.