Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Starčevačko prvenstvo ozbiljno jeftinih igračaka 10. avgusta u Starčevu - | K-013 Portal

Starčevačko prvenstvo ozbiljno jeftinih igračaka 10. avgusta u StarčevuSPOJI

U subotu, 10. avgusta, od 10 sati u Domu kulture, Starčevo održaće se šesto Starčevačko prvenstvo ozbiljno jeftinih igračaka.

Na početku manifestacije, deca će na interaktivnoj radionici praviti pokretne igračke, nakon čega će se takmičiti na mega-terenu u velikoj sali Doma kulture, Starčevo. Za jednu od igračaka se tradicionalno pravi mega-teren, na kojem će svi prisutni imati priliku da dožive maksimalan efekat igre.

SPOJI

Pored radionice i takmičenja, biće postavljen i štand za inovacije, na kojem će izumitelji moći da izlažu svoje ozbiljno jeftine pokretne pronalaske.

Za najbolja 3 pronalaska, obezbeđene su novčane nagrade u uznosima od 10.000, 5.000 i 3.000 dinara, dok su za pobednike takmičarskih disciplina obezbeđene diplome, medalje, porodični ručak u restoranu, besplatni časovi u školama baleta i stranih jezika, kao i razne druge nagrade...

Inovatori i takmičari imaju pravo na jednog odraslog pomagača.

SPOJI

Organizatori ovogodišnje manifeastacije su vaspitači Mirko Trubarac i Gordana Uskoković u saradnji sa Odredom Izviđača Nadel Starčevo i lokalnom zajednicom.

Ceo događaj je besplatan!

Info stranica: https://www.facebook.com/SPOJI-1535303240022885/ 

Tags: ,

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.