Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 01. februar - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 01. februar

Vodolija se oporavlja od brodoloma, Ovan plaća greške, Lav uskače u novu vezu, opuštanje za Bika, Blizanci u mirnoj luci, Rak fokusiran, Devica spremna za ljubav, Vaga okleva, Škorpija tumara, Jarac pravi ustupke, Ribe se otvaraju, a Strelcu se sklapaju kockice. Ovo je horoskop za danas, 01 februar.

OVAN

Posao: Niste shvatili suštinu na vreme pa se sada naplaćuju i kamate za propuste. Nema potrebe da se nervirate i da ispoljavate negativnosti jer ste neko ko je upravo naučio lekciju više. Budite zahvalni na tome kako vam se greške ne bi ponavljale više.
Ljubav: Na nekoga ste dovoljno uticali da ćete se nešto konkretno desiti. Na neki način ste se dovoljno dobro ukapirali.
Zdravlje: Na neki način ste zaštićeni.

BIK

Posao: Na neki način ste izrevoltirani postupcima svojih kolega. Bili ste uvereni da je tim koji ste oformili dovoljno produktivan za nove ideje ali ste se u tome na neki način previse zanosili. Budite uvereni da će se situacija promeniti u vašu korist jer vi to zaslužujete.
Ljubav: Imate dovoljno dobar razlog da se opustite uz osobu koju volite. Oni slobodni su spremni da vreme ipak provedu u krugu porodice.
Zdravlje: Solidno.

BLIZANCI

Posao: Vaš unutrašnji nemir vam ne dozvoljava da se previse opustite. Imate odlične ideje koje svakako nećete propustiti jer ste na ovako nešto već duže vreme čekali. Na neki nčin će vas sve ovo podsticati da radite još više nego obično.
Ljubav: Na polju ljubavi možete imati mirnu luku ili uzbudljive trenutke sa voljenom osobom. Postoji mogućnost izbora i sve zvisi naravno od vas samih.
Zdravlje: Malo ste se pretodnih dana iscrpili.

RAK

Posao: Bili ste dovoljno fokusirani na ceo projekat da se očekuje jako dobar plasman. Niste neko ko će provesti vreme tek tako nego ćete se izuzetno angažovati i privesti kraju svoje obaveze u što skorije vreme.
Ljubav: Nekome ste isuviše potrebni da se neke stvari mogu pogurati u vašu korist. Budite otvoreni na polju ljubavi.
Zdravlje: Osetljiva vam je psiha

LAV

Posao: Ovaj put ste se malo razočarali u ljude iz tima. Niste jedini koji je pod pritiskom. Na neki način vam imponuje nečija podrška ali sve je još šturo što se tiče konkretnije saradnje. Na nekom nivou ste u pravu kada ste se uputili u pravcu od koga ne odustajete jer ste na neki način liderski raspoloženi i ne možete da se oduprete izazovu.
Ljubav: Imaćete strastveni susret sa jednim Strelcem. Na pomolu vam je nova ljubavna veza. Nećete oklevati pa samim tim ni ulaziti u neproverene stvari. Ako se desi dobro se desi ako ne nećete žaliti za nečim što može da se smatra propuštenom prilikom.
Zdravlje: Migrene su učestale.

DEVICA

Posao: Projekat na kome trenutno radite nije nešto što se propušta. Na neki način ćete dobiti i više novca nego što ste i očekivali. Budite dosledni projektu i višestruko će vam se isplatiti. Finansijski, iako trenutno loše stojite, nema potrebe da se odričete akcija koje ste naumili da sprovedete jer vas vode uspehu.
Ljubav: Imate potencijal za nešto više, ali još nemate konkretno i osobu na koju možete da računate. Vaše emocije su na mestu pa možete i brzo očekivati partnera koji će vam odgovarati.
Zdravlje: Podložni ste infekciji.

VAGA

Posao: Poslovna saradnja sa osobama koje su rođene u znaku Jarca mogu da vas obraduje sa novčanim prilivom na solidnom nivou. Bićete izuzetno zadovoljni sa onim što ćete postići na nekom nivou bez većih prepreka na putu ka cilju.
Ljubav: Sve se svodi još uvek na nivou poruka bez konkretnih dešavanja na koje će tek da dođe red. Još ste na nivou priče koja tek treba da zaživi u punom smislu.
Zdravlje: Proverite rad hormona.

ŠKORPIJA

Posao: Nešto ste primetili što vam dosta smeta u priči i poslovnoj atmosferi sa kolegama. Bićete u prilici da doznate i neke tajne kao i tajne neprijatelje. Niste baš u mogućnosti da birate ali isto tako i da odbacujete ono što već imate. Nije na odmet da se imalo strpite.
Ljubav: Jedna Škorpija bi rado bila sa vama, ali ste još uvek rezervisani za ovu priču. Intuitivno osećate da vam ova osoba ne prija.
Zdravlje: Budite pažljivi u saobrćaju.

STRELAC

Posao: Spremite se za veće ulaganje u svoj biznis. Imaćete dovoljno prilike da uspete i na neki način da zaradite više novca nego što ste i očekivali. Budite dovoljno strpljivi i uporni u svojim željama i one mogu da vam se ispune bez izuzetka. Na duže staze možete očekivati i dovoljno dobre aranžmane koji vam sami dolaze.
Ljubav: Lav je odlična prilika ali ova osoba može biti pomalo nesigurna u sebe i da se pomalo odvaja od vas iz nekog razloga.
Zdravlje: Na neki način ste podložni respiratornim infekcijama.

JARAC

Posao: Započeli biste nešto vrlo rado, ali se čini da nećete imati toliko elana i motiva da sve to dovedete u red. Neko bi mogao da vam bude od pomoći i na neki način da vas usmere na pravi put. Niste se još toliko osamostalili da možete donositi odluke na višem menadžerskom nivou.
Ljubav: Neko je vaša dugogodišnja simpatija na koju često mislite. Možete imati dovoljno dobre šanse da ova veza i uspe na neki način. Nećete imati čega da se odričete i da pravite veće ustupke.
Zdravlje: Povišena temperatura, grip u jeku.

VODOLIJA

Posao: Biće ovo jedan od boljih dana i na neki način ćete uspeti da se domognete onoga što ste zacrtali na neki način. Plan postoji još samo da ga realizujete i bićete na svom mestu. Jedan Jarac je nemi posmatrač i on vam može biti desna ruka u vezi ovoga što će da se desi.
Ljubav: Imali ste jedan brodolom i ne želite opet da prolazite kroz to. Pazite se aspekata koji se otvaraju prema vašem polju emocija.
Zdravlje: Nemate većih problema.

RIBE

Posao: Finiš jednog projekta još neće biti u toj meri dominantan. Imaćete dodatne produžetke i sve će biti na svom mestu. Dovoljno vremena ćete posvetiti u samoj studiji na neki način vezano za detalje koji će vam pomoći da se domognete boljeg radnog mesta.
Ljubav: Imate kome da se obratite i da vam taj neko pruži nezaboravno sećanje. Bićete u fazi kada ćete moći da se dovoljno približite nekoj osobi da ne morate da se pravdate okolini.
Zdravlje: Odlično.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.