Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 02. februar - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 02. februar

Ovan na testu, Bik u ljubavi, Blizanci zaljubljeni, Rak preduzetnik, Lavu ide dobro, a Devici loše, Vaga na korak do uspeha, Strelac sa Bikom, Jarac uplašen, Ribe na dobitku, Škorpiji lađe tonu, a Vodolija više sreće nego pameti. Ovo je horoskop za danas, 02. februar.

OVAN

Posao: Ostavićete nešto iza sebe, nije vredno pažnje ono što vam se nudi kroz razgovor sa ljudima iz vašeg okruženja. Dovoljno novca ćete zaraditi tek kroz vreme. Nemojte odustajati pre vremena od svog cilja.
Ljubav: Imate razloga da se na neki način pozabavite dovoljno sa situacijom koja vam se plasira od strane vašeg emotivnog partnera. Ovde je neko na testu.
Zdravlje: Solidno.

BIK

Posao: Neprijatna situacija na vidiku i na velika vrata se ovde uviđa da ćete imati nepovoljnosti što se samih poslovnih aktivnosti tiče. Imaćete veliku promenu plana. Neko bi mogao da vas dodatno iscrpi.
Ljubav: Karmička ljubavna priča je na pomolu. Više se bavite time kako će sve sve odigrati i imate veliku tremu.
Zdravlje: Na neki način ste zaštićeni.

BLIZANCI

Posao: Imate malo depresivnu situaciju u bilansu na poslu kojim se bavite. Budite u kondiciji kako bi izneli celu situaciju na viši nivo. Ne dozvolite da se kockice pogrešno sklope. Na neki način imate i pomoć sa strane.
Ljubav: Imate dovoljno razloga da se pozabaveite svolim ljubavnim životom. Neko je ostavio veliki utisak na vas i nije na odmet da popričate sa tom osobom.
Zdravlje: Bilo bi dobro da odete na sistematski pregled.

RAK

Posao: Vaš preduzetnički duh teško da neko može da zaustavi. Budite uvereni da ste na pravom putu i da nemate razloga za paniku. Na neki način ste dovoljno dobro proučili celu situaciju i nemate razloga za brigu. Budite originalni i ne dozvolite da se neko bespotrebno meša u vaše odluke.
Ljubav: Malo lošija slika ljubavnog života vas navodi da brzo menjate svoje odluke u vezi osobe koja je iskrena prema vama. Niste baš poetski raspoloženi.
Zdravlje: Imate povišenu temperaturu.

LAV

Posao: Mada ste kao svoj na svome što se posla tiče na neki način ćete morati da se prilagodite novonastaloj situaciji koja se najavljuje na velika vrata. Budite uvereni da se neke stvari ne rešavaju preko noći pa se u tom skladu i vladajte.
Ljubav: Imate simpatiju koja vam je jako draga. Ljubavna romansa na pomolu bez izuzetka i vi to uviđate.
Zdravlje: Migrena.

DEVICA

Posao: Vaša sitničavost vas je dovela u jedan ćorsokak. Imali ste reputaciju među kolegama ali ste je na nekom nivou dovoljno razrušili. Imaćete dovoljno vremena da se popravite na tom segmentu. Niste sami i neko boi mogao da vam pomogne na jedan način.
Ljubav: Osoba pored vas je neko ko je odavno duhom odsutan. Niste jedini koji je izbačen iz igre ali ovaj put tuđom krivicom.
Zdravlje: Imaćete grip.

VAGA

Posao: Imate još dovoljno vremena za neke bitne stvari koje niste završili na vreme. Niste sami u priči pa se možete nadati velikom uspehu bez izuzetka. Imaćete odlične aspekte koji će vas podržavati na nekom nivou. Budite spokojnio što se novca tiče.
Ljubav: Veliko iznenađenja je dominantno i vi osećate da je to nešto veliko jer ste u fokusu u celoj priči u odnosu na voljenu osobu.
Zdravlje: Problem sa bubrezima.

ŠKORPIJA

Posao: Možda ste imali velike ambicije koje niste ni na jedan način ispunili. Budite u fokusu jer sledi veliko iznenađenje. Ono što danas započnete biće ključ za ono što sledi u vašoj karijeri.
Ljubav: Provodite dan u okviru porodice. Nećete se mnogo baviti temama ljubavi i emocija, ostavljate to za drugi put.
Zdravlje: Na neki način ste zaštićeni.

STRELAC

Posao: Polje inostranstva vam je dovoljno otvoreno da možete biti opušteni što se finansija tiče. Bićete možda izrevoltirani stavom osobe koja je različitog mišljenja u odnosu na vas. Bićete dovoljno u priči da uspeh neće izostati.
Ljubav: Osoba rođena u znaku Bika može biti dovoljno dobra u tome što vam nudi. Imaćete izuzetnu priliku da se dobro sporazumete.
Zdravlje: Zaštitite svoj imunitet na vreme.

JARAC

Posao: Na neki način ste dovoljno uplašeni da ne možete tako lako da se opustite i da se prihvatite posla na koji ste drugačije računali. Priča u kojoj ste trenutno nije zadovoljavajuća jer ste neko ko voli da se dovoljno opusti, ali je taj neko jači koji ne dozvoljava da se konkretno nešto i desi.
Ljubav: Malo ste tužni zbog cele situacije i ne verujete da ste dovoljno dobri u priči koju trenutno imate. Budite u fokusu kada vam se voljena osoba obraća.
Zdravlje: Iscrpljujete se.

VODOLIJA

Posao: Nije na odmet da se upustite u finansijsku transakciju koja se ovde nazire kako bi uspeli da promenite radnu sredinu u kojoj ste ste se dovoljno zamorili od celog posla. Rutina vam ne ide u prilog i vi ste toga svesni pa ste spremni na razne kompromise i promene.
Ljubav: Nećete se pokajati ako uđete u vezu koja se po aspektima nazire. Problem je u tome što ste se isuviše vezali za prethodnog partnera bez većeg osnova.
Zdravlje: Uzmite vitamine.

RIBE

Posao: Imate jako naglašene aspekte na polju finansija. Ako do sada niste imali novca očekujte dosta dobre aspekte i dovoljno dobar plasman na polju koje vam može doneti mnogo više. Polje inostranstva je ključno što se vaših finansija tiče. Budite uvereni da ste na pravom putu.
Ljubav: Osoba rođena u znaku Ovna je idealan partner ovaj put. Imali ste dovoljno dobru priču na koju ste nekim svojim delom uticali na pozitivan način.
Zdravlje: Budite bezbrižni.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.