Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 03. februar - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 03. februar

Ovan traži dlaku u jajetu, Bik nemaran, Blizanci razapeti, kod Raka komplikovano, Lavovi, biće i boljih dana, Devica u prošlosti, Vaga okreće novi list, Škorpije bez podrške, Strelac uspešan i spokojan, Jarac osvaja slobodu, Vodolija reciklira stare ideje, a Ribe ginu za posao. Ovo je horoskop za danas, 03. februar.

OVA

Posao: Imate malo lošiji stav prema saradnicima i toga i niste baš svesni u velikoj meri. Budite kolegijalni i nemojte da tražite dlaku u jajetu. Saradnici neće trpiti vaše izlive besa na neki način. Bićete na nivou zadatka ako budete umeli ponekad da se dovovoljno dobro prepustite meditaciji.
Ljubav: Neko vas isuviše voli da bi vas povredio. Voljena osoba je uz vas i nemate razloga da se okrenete i da odete.
Zdravlje: Problematična vam je gornja vilica.

BIK

Posao: Budite na nivou zadatka i ne dozvolite da se nešto pogrešno desi vašom krivicom i nemarnošću. Budite uvereni da su saradnici uz vas i da su spremni da se bore za zajednička prava u okviru istog posla. Ne dozvolite sebi da posumnjate u nešto suprotno.
Ljubav: Oni koji su slobodni mogu da još malo sačekaju pravu osobu za druženje jer trenutno je sve nešto što možete tek u prolazu da dobijete.
Zdravlje: Obratite pažnju na kosti.

BLIZANCI

Posao: Osoba rođena u znaku Lava je dovoljno perfidna da se ovde kriju pravi motivi saradnje na poslovnom planu. Pazite svoje finansije i ne dozvolite da vas nekoo pređe za novac koji vama lično pripada. Nije na odmet da se neko pojavi i da uđete u ortačko društvo ali dobro razmislite o toj soluciji.
Ljubav: Dovoljno dobar razlog da se povučete iz veze koju trenutno imate. Ne pritiskajte svoje emocije zbog osobe koja ne zaslužuje vaš osmeh ni poljubac.
Zdravlje: Imate problem sa kičmom.

RAK

Posao: Privatni posao koji razvijate već neko vreme može da se iskomplikuje. Konkurencija je dovoljno jaka u nekim segmentima u odnosu na vas da se ovde očekuje da ćete imati i velika ulaganja u biznis koji vodite. Ne dozvolite da se nešto loše desi zbog nečije nemarnosti.
Ljubav: Neko je ovde neiskren. Imate dovoljno razloga da se zapitate sa kim ste u vezi. Ne dopustite da vas neko obruka.
Zdravlje: Problemi sa kolenima.

LAV

Posao: Poradite na svojoj volji. Malo ste predodređeni ovaj put da se više bavite svojim stavom. Imate običaj da neke stvari drugačije proživljavate nego obično. Okruženje je malo loše uticalo na vas i vi to na neki način loše podnosite. Imate pravo da birate sa kim ćete da sarađujete.
Ljubav: Osoba na koju često mislite se ne javlja. Nije na odmet da se zapitate zašto se još uvek nije nešto konkretno i desilo. Biće i boljih dana.
Zdravlje: Možete imati povišenu temperaturu.

DEVICA

Posao: Budite uvereni da ste možda malo više stvari propustili na putu ka uspehu. Ne dopustite da se dodatno nešto iskomplikuje jer se dosta toga već desilo onako kako niste očekivali. Budite uvereni da će ovo sve da prođe na neki način i da se dodatno dobro fokusirate na projekat koji će se tek pokrenuti.
Ljubav: Osoba iz prošlosti nije najsrećniji izbor. Budite u priči onoliko koliko osećate da ste dovoljno voljeni.
Zdravlje: Bavite se meditacijom.

VAGA

Posao: Imali ste dovoljno dobar razlog da se pripremite na velike promene i da samim tim budete opušteniji u celoj priči. Imali ste i dovoljno propuštenih šansi ali ne treba da žalite za propuštenim već da se bazirate na novim stvarima koje vam se plasiraju. Ako je potrebno ulaganje ne odustajte od svog cilja.
Ljubav: Niste jedini koji ste sami prošli kroz ceo proces kazni od strane partnera. Došlo je vreme da okrenete list.
Zdravlje: Grlo vam je osetljiva tačka.

ŠKORPIJA

Posao: Aspekti kroz koje prolazite nisu prolaznog karaktera. Ne dozvolite sebi da se predate pred talasom negativnosti. Imate dovoljno motiva da se izborite na neki način. Uspeh je zagarantovan ali posle malo duže borbe. Nećete imati podršku, ali ne očajavajte.
Ljubav: Tajna ljubavna veza na pomolu i neko će se upecati. Ne dozvolite da zbog nesmotrenosti pokvarite nekome raspoloženje.
Zdravlje: Imate problem sa bešikom.

STRELAC

Posao: Nekome ste izuzetno simaptični za jedan poslovni projekat i nema potrebe da se plašite da ste možda zaboravljeni na nekom nivou. Bićete dovoljno uspešni i spokojni na celom projektu jer nemate motiv da ne uspete. Podrška je zagarantovana.
Ljubav: Karmička ljubavna veza vam je prisutna po aspektima. Očekujte je u punom jeku. Škorpija može biti izuzetan patrner.
Zdravlje: Imate dosta jaku volju.

JARAC

Posao: Drugi Jarac može da vam se nađe na usluzi bez izuzetka. Uviđa se veća poslovna sloboda i vi ste toga svesni. Strategije koje donosite u narednom periodu će uroditi plodom bez izuzetka. Pa se nadajte solidnom uspehu jer vi to zaslužujete.
Ljubav: Partner sa kojim ste ranije bili u vezi se pojavljuje na velika vrata bez izuzetka.
Zdravlje: Nemate veći oblik depresije.

VODOLIJA

Posao: Vaše ideje su dobro došle na projektu koji je do nedavno bio u jednoj fioci. Došlo je vreme da skinete prašinu sa dokumenta koji vam može doneti dovoljno novca. Imate i nekoga koga možete da pitate za savet svakako bez uslovljavanja.
Ljubav: Bilo bi dobro da na osobu koju često mislite zaobiđete i odete na porodični ručak na koji su vas već odavno pozvali.
Zdravlje: Obratite se očnom lekaru.

RIBA

Posao: Gorite da zaradite dovoljno novca koji vam stoji na raspolaganju na neki način. Imali ste nekoliko ideja koje su vam urodile plodom i nemate nameru da se zabavite onim što vam se ne sviđa u punom smislu. Imate šansu da se nešto i dovoljno dobro uštedi.
Ljubav: Budite u krugu ljudi koji vas vole. Partner možda bude malo lošije raspoložen pa izbegavajte eventualne sukobe sa njim.
Zdravlje: Grudni koš vam je dosta osetljiv.

 Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.