Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 03. mart - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 03. mart

Ribe na trnovitom putu, Devica u poslovnoj blokadi, Ovan bez trzavica, Vaga dežurni krivac, Bik blizu svađe, Škorpija istrčava pred rudu, Blizancima potrebno strpljenje, Jarac i Strelac u poslovnoj saradnji, Rak i Lav u kombinaciji, šansa za Vodoliju. Ovo je horoskop za danas, 03. mart.

OVAN

Posao: Pomalo ste tužni zbog vesti koja vam je stigla. Imali ste drugačije mišljenje o saradnicima. Neko bi mogao da vas razočara pa se pripremite na ono što vam zvezde poručuju. Ne dozvolite da vas neko iznervira pa da izgubite takt.
Ljubav: Trenutno ste sa osobom, kaja vam na neki način imponuje. Bićete u prijatnom društvu, u svakom slučaju. Nemate ljubavnih trzavica, danas.
Zdravlje: Moguće da ćete imati povišen krvni pritisak.

BIK

Posao: Radite za nešto sitniji novac, koji ste već u suštini potrošili. Nećete očajavati jer imate nečiju podršku. Prijatelji vam mogu sugerisati da promenite trenutne poslovne aktivnosti pa ih poslušajte.
Ljubav: Nemate vremena za ljubavne avanture, danas. Ovo važi za one koji su slobodni, međutim kada su u pitanju bračne struje, pazite se iznenadnih svađa, kao i netrpeljivosti od strane partnera.
Zdravlje: Proverite hormone štitne žlezde.

BLIZANCI

Posao: Neko od kolega vam je na usluzi i neće dopustiti da se osećate loše zbog neurađenog posla. Imate sjajne aspekte, koji vam poručuju da se malo stišate i strpite u svom radu. Biće sve u redu, ukoliko poslušate savet koji aspekti imaju da vam kažu.
Ljubav: Namere partnera nisu jasne. Još uvek se bori sa svojim problemima dok vas zaobilazi zbog posla kojim se bavi. Slobodni bi mogli da izađu i sretnu možda, značajnu osobu.
Zdravlje: Pluća su vam loše postavljena.

RAK

Posao: Sugestije poslovnih partnera bi mogle da vam se isplate, ukoliko budete pažljivo slušali. Ne treba da se preispitujete pa donosite zaključke. Budite dovoljno hrabri za nove poteze jer mogu da vam se isplate. Budite skloni riziku.
Ljubav: Lav je odlična kombinacija koja vam se može desiti. Otvorite svoje srce za nove ljubavne avanture pa će se nešto konkretno desiti.
Zdravlje: Nije loše za sada.

LAV

Posao: Imate odlične ideje, ali ste pomalo lenji da ih sprovedete. Potražite pomoć stručnjaka, koji bi vam u tome pomogao. To bi mogla da bude mlađa ženska osoba u vašem okruženju. Slobodno se otvorite na segmentu posla i budite dovoljno upoznati sa studijom, koju bi sprovodili.
Ljubav: Odlična kombinacija ste sa osobama rođenim u znaku Raka. Odgovara vam njihova energija, koja vas podseća na detinjstvo kada ste bili bezbrižni i spremni za nove avanture.
Zdravlje: Imaćete povremene srčane aritmije.

DEVICA

Posao: Poslovna blokada koju trenutno osećate, nije bezazlena. Imate stav da vam neke stvari i ne idu baš, kao podmazane. Ne vredi da počinjete sa promenama, jer aspekti upozoravaju da bi u tom slučaju rasipali energiju, nepotrebno.
Ljubav: Partner je neko koga ipak niste baš zaslužili u toj meri. Ponašanje druge strane nije korektno i bićete skloni radikalnim promenama.
Zdravlje: Grlo vam je slaba tačka.

VAGA

Posao: Vaše poslovne ideje mogu nekoga da razbesne jer ste možda preterali sa novinama kojim ne želite da sačekate već ste znatiželjno pristupili akcijama da ih sprovedete. Pazite se sukoba sa osobom rođenim u znaku Ovna, Škorpije i Blizanca.
Ljubav: Privlačite vatrene partnere koji vam možda idu više na štetu nego što imate veće šanse da se opustite.
Zdravlje: Proverite rad nadbubrežne žlezde.

ŠKORPIJA

Posao: Možete biti pomalo ljubomorni na stav nekih, uspešnijih osoba od vas. Niko ne želi da se pravite pametnim pa vas neće ni slušati u nekoj, većoj meri. Budite pomalo u drugoj ligi i više kao posmatrač, jer vam ne ide u prilog iznenadno istrčavanje na teren.
Ljubav: Partner je pomalo okrenuo leđa jer ne želi da sluša pridike koje nisu ni zaslužene. Budite oprezniji u razgovoru jer neko može da postane bivši.
Zdravlje: Reproduktivni organi su vam još uvek slaba tačka.

STRELAC

Posao: Odlična saradnja sa osobama rođenim u znaku Jarca. Budite realni u postavljanju ciljeva za narednu sezonu, kako bi dobili odličnu finansijslku podršku. Promene koje naslućujete se ne mogu desiti odmah već kada završite sa starim poslovnim aranžmanima.
Ljubav: Partner vam je isuviše strpljiv. Imate dobru staru priču, koju ne želite da promenite. Nemate varnice koje bi vam ovu simbioznu situaciju poremetile na neki način.
Zdravlje: Proverite krvnu sliku, ukoliko niste do sada.

JARAC

Posao: Posao kojim se bavite ne zavređuje vašu pažnju. Budite strpljivi, jer možete dobiti novu šansu preko polja prijatelja ako do sada niste već. Ono za šta se se zalagali i ono što ste učili isplatiće vam se.
Ljubav: Niste imuni na nečiji pogled. Ne dozvolite da propustite šansu, koja vam se ukazala. Budite dovoljno hrabri da načinite prvi korak.
Zdravlje: Hronični bolesnici mogu da osete, metereopatske reakcije.

VODOLIJA

Posao: Niste vi dežurni krivac, pa se ne ponašajte kao žrtva. Imali ste dovoljno vremena da razmislite o svemu što je trebalo u okviru zadatka da se uradi, pa je vreme da počnete da delate. Imali ste solidne šanse, koje još uvek stoje na istom mestu i čekaju da se vi konačno izjasnite.
Ljubav: Imate odlične indicije da se sa jednom osobom spojite. Imali ste, veliki razlog da se upustite u konkretan razgovor koji, nije bio na početku prijatan, ali je zasigurno bio vođen dobrim vibracijama.
Zdravlje: Nemate velike komplikacije.

RIBE

Posao: Na putu do uspeha ćete proći, dosta trnovito. Nemojte da odustajete, jer snage ćete u suštini imati. Neprijatne situacije su nešto na šta se nećete obazirati u suštini, pa vam se savetuje samo da ne protežirate kolebljiv stav na putu do cilja.
Ljubav: Partner je u svom svetu i ne pravi vam pritisak. Imali ste dovoljno dobar odnos koji se nastavlja u sličnom ritmu. Nemate trzavice i svađe.
Zdravlje: Solidno.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.