Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 04. februar - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 04. februar

Sjajan dan za Škorpije, Lav bez podrške, Blizanci briljiraju, nade Device se ruše, Strelac u ljubavnoj priči, Ribe usporene, Vage previše oprezne, Ovan bez ljubavi, Bikovi među hladnim pogledima, Jarčevi ginu za cilj, a Vodolija na gubitku. Ovo je horoskop za danas, 04. februar.

OVAN

Posao: Mislite da su na vašem zadatku naglašene samo prazne priče oko onoga što vam se sprema kao zadatak. Neke stvari ćete na neki način promeniti u toj meri da ćete morati dovoljno dobro da se pripremite za nove izazove. Ne dozvolite da imate problem sa solarnim pleksusom ovaj put.
Ljubav: Ovu temu ćete na neki način zaobići. Bavićete se samo konkretnim stvarima u životu. Nećete moći da se dovoljno opustite na neki način.
Zdravlje: Malo ste pod pritiskom pa proverite krvnu sliku.

BIK

Posao: Mislite da ste na krivom putu i da se vode prazne priče na nekom nivou koji vama definitivno ne odgovara. Imate i dovoljno intuicije da ne razmišljate baš toliko negativno jer ste svesni da vas nešto štiti. Budite samo oprezni na nekim segmentima koji su kritični što se vaših finansija tiče.
Ljubav: Situacija koju trenutno imate nije nešto baš povoljna jer ste uvideli da vas partner gleda malo hladnijim pogledom. Niste navikli na sitne provokacije koje osećate na koži trenutno.
Zdravlje: Moguća glavobolja.

 

BLIZANCI

Posao: Vaš stav po pitanju radnih zadataka je na nivou, ali neko ne odobrava tako nešto jer ste isuviše dominantni na segmentu kojim toj osobi pravite veliku senku. Možda je najbolje da se povučete na vreme jer vam ne ide u prilog ono što se trenutno uviđa kroz kolegijalnost.
Ljubav: Imate pravo da se opustite. To će ovaj put da vam omogući nova osoba na pomolu. Jarac bi mogao da bude odlična prilika za tako nešto bez izuzetka.
Zdravlje: Problematika oko grudnog koša može da se nastavi.

RAK

Posao: Nećete još  uvek menjati posao koji imate sve dok ne završite ono što morate. Uslov je da što pre dovedete do kraja operacije koje imate da biste na miru otišli. Na polju posla imate šansu da se odlučite za inostranstvo bez izuzetka. Možda je problem oko sitnica papirološke prirode koje ćete srediti u najkraćem roku.
Ljubav: Osoba od ranije bi mogla da vam se približi, ali na neki način vi odbijate taj susret jer neko je sa razlogom bivši. Ne želite da prolazite kroz vatru koju ste već osetili na svojoj koži.
Zdravlje: Nemate većih problema.

LAV

Posao: Očekujete da vas neko pohvali i da vas na neki način bodri, ali uviđate da se morate sami probiti na neko bolje radno mesto. Ne dopustite sebi pasivni stav jer vas samo par koraka deli od pobede i nečega što zaslužujete. Nešto može da se iskomplikuje ako ne budete na vreme reagovali.
Ljubav: Malo ste uplašeni na polju emocija i radije ćete se začauriti nego prolaziti kroz nešto lošije energije aspekata na nebu.
Zdravlje: Čuvajte se ako ste hronični bolesnik.

DEVICA

Posao: Plan za koji ste gajili ogromnu nadu neće biti ispunjen. Odustaćete od njegove realizacije. Bićete dovoljno informisani na tom polju da ćete shvatiti da bi bilo bolje da se držite po strani cele priče. Na taj način ćete dobiti mnogo više nego sa stavom kojim ste počeli da osvajate svet.
Ljubav: Imaćete priliku da realizujete nešto bitno po pitanju svojih emocija. Na nekom nivou možete biti prijatno iznenađeni odlukom vašeg partnera. Bilo bi dobro da se prepustite.
Zdravlje: Imate naglašeno polje zdravlja pa se savetuje dodatni oprez.

VAGA

Posao: Imate dovoljno dobar razlog da okrenete leđa osobi koja ne zavređuje vašu pažnju. Ipak, na nekom nivou ste izuzetno oprezni pa se očekuje i nešto više pasivnosti. Nećete biti neko ko je protiv poslovne mogućnosti koju možete očekivati, samo ćete se na vreme distancirati.
Ljubav: Imate nepoverljiv stav prema osobi koja je više nego inače spremna da okrene celu situaciju u svoju korist. Budite bez brige, imate odlične aspekte.
Zdravlje: Proverite hormone nadbubrežne žlezde.

ŠKORPIJA

Posao: Vi ste neko ko je na nivou zadatka. Imate sopstvene želje koje ćete na neki način i ispuniti jer ste dovoljno uporni na putu do uspeha koji vam predstoji. Niste u suštini neko ko će očajavati ako se na prvu loptu ne dese stvari onako kako ste očekivali. Imaćete iznenađenje i na to svakako računajte u jednom pozitivnom svetlu.
Ljubav: Velika ljubavna priča na pomolu. Budite uvereni da ništa nije slučajno i da je jedna Škorpija dovoljno dugo čekala na veći pomak po pitanju emocija. Nećete se ustručavati i začauriti ovaj put.
Zdravlje: Na neki način vaša psiha dosta toga diktira na polju zdravlja.

STRELAC

Posao: Imate odlične ideje pa i startegije koje ste izneli su izuzetne i šef vas može pohvaliti. Problematika jedino može biti u zakonskoj regulativi koju ne možete da zaobiđete. Ne možete da zaradite dovoljno novca jer ste još uvek pravno nepotkovani. Posavetujte se sa stručnjakom iz te oblasti.
Ljubav: Nova ljubavna priča na pomolu. Nećete ostati sami. Nema razloga za brigu ako je to jedna od karmičkih priča na koju niste računali. Budite uvereni da se ništa ne dešava slučajno.
Zdravlje: Obratite pažnju na vašu krvnu sliku, moguće da ćete imati problem sa hemoglobinom.

JARAC

Posao: Vidi se da gorite kako biste postigli cilj. Niste na krivom putu i to je činjenica. Nemate nameru da se oslanjate na ljude koji ne zavređuju vašu pažnju. Budite iskreni prema sebi i posavetujte se sa kolehama u vezi trenutne situacije jer na neki način prolazite trenutno kroz veliku vatru što se finansija tiče.
Ljubav: Možete se razočarati u partnera jer neko ovde nije bio dovoljno iskren. Niste znali šta je partner konkretno imao na umu dok je bio uz vas. Veliko razočarenje na pomolu.
Zdravlje: Povedite računa o cirkulaciji.

VODOLIJA

Posao: Možda budete imali jedan manji trošak kroz polje posla i na mestu gde trenutno živite. Zaboravili ste neki račun koji niste platili. Možda vam budu tražili i kamatu. Neko je ovo dovoljno perfidno smislio kako bi vas udaljio od bitznih stvari u životu. ne odustajte od svojih ciljeva.
Ljubav:  Vodolija je neko ko vam otvara polje tajne ljubavne veze. Neće vas ostaviti na miru dok vas ne osvoji.
Zdravlje: Uviđate da bi bilo dobro da se posavetujete sa lekarom.

RIBE

Posao: Polje inostranstva vas upozorava da morate da donosite brže odluke u vezi posla kojim se bavite jer na neki način vas zaobilaze veliki poslovni poduhvati. Ne dozvolite da zbog nemarnosti propustite priliku koja vam se nudi na velika vrata. Imate podršku osobe plave kose koja je uz vas u svakom slučaju.
Ljubav: Jedna osoba vam je pružila zeleno svetlo i na nekom nivou ispunjava vas. Nije na odmet da se malo više okrenete avanturistički jer nije momenat za nešto ozbiljnije.
Zdravlje: Budite spokojni na ovom segmentu. Imate veliku zaštitu.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.