Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 04. jun - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 04. jun

Ovan traži više, Biku treba strpljenje, Blizanci bez ideja, težak dan za Raka, Lav i Devica odlično sarađuju, Vaga ogorčena, Škorpija umešna, Strelac uplašen, Jarcu treba vreme, Vodolija rasterećena, a Ribe imaju loše iskustvo sa kolegom. Ovo horoskop za 04. jun.

OVAN

Posao: Ostajete pri svom stavu dosta tvrdokorno. Ne želite da menjate pravac kojim ste krenuli samo zbog činjenica koje vam ne znače nešto preterano mnogo. Želite jači finansijski status ovaj put.
Ljubav: Nemate nameru da se poistovetite sa napuštenom osobom. Imate dovoljno svojih prioriteta koji vam odvlače fokus ali toga ste bar svesni.
Zdravlje: Preporučuje vam se više sna ovaj put.

BIK

Posao: Bićete prinuđeni da se suočite sa činjenicom, koja će vam otvoriti jasan put kojim ste krenuli. Nije ni malo lako bilo zalaganje koje ste imali, ali bitan je kvalitet vaših aranžmana.
Ljubav: Ne morate da se laktate ili da dolazite zaobilaznim putem do jače emocije, koliko se savetuje da se povremeno strpite ukoliko ste sami.
Zdravlje: Imate upalu grla.

BLIZANCI

Posao: U novcu ne oskudevate koliko u idejama koje trenutno nemaju jaču potporu za ono što lično želite da sprovedete kao dobitnu kombinaciju. Ostajete pri svom zadatku koji trenutno imate bez obzira kakav je.
Ljubav: Privlače vas mlađe osobe. Izuzetno dobra energija, koju možete da očekujete u narednom periodu vam nosi nešto posebno.
Zdravlje: Bavite se više fizičkom aktivnošću.

RAK

Posao: Ukoliko ste novi na polju posla ne dopustite da vas nešto tek tako demorališe kada su međuljudski odnosi u pitanju. Neko se ne slaže sa vašim mišljenjem ovaj put. Budite iskreni prema sebi bez izuzetka.
Ljubav: Partner vas ne razume u potpunosti, kada su emocije u pitanju. Ostaćete uskraćeni za nečije razumevanje ovaj put.
Zdravlje: Imaćete pomalo težak dan.

LAV

Posao: Kada je vaša poslovna šansa u pitanju, trenutno imate jako dobre aspekte na polju karijere, koja vam donosi mnogo više mogućnosti i konkretizacije kroz rad sa saradnicima. Oslonite se na jednu Devicu.
Ljubav: Ukoliko ste u braku nemate nameru da provodite vreme raspravljajući se oko činjenica, koje vam ne donose rešenje problema.
Zdravlje: Odmarajte se.

DEVICA

Posao: Kada je vaša poslovna šansa u pitanju, trenutno imate jako dobre aspekte na polju karijere, koja vam donosi mnogo više zaleta i konkretizacije kroz rad sa saradnicima.
Ljubav: Primećujete da vaš stav ponekad ide u pogrešnom pravcu, kada su emocije u pitanju, koje i ne dobijate u onoj meri koju priželjkujete.
Zdravlje: Volite da se opuštate.

VAGA

Posao: Nemate razloga da očajavate, koliko bi bilo dobro da se na vreme angažujete na finansijskom segmentu, kako bi imali mnogo više novca nego konkretno sada.
Ljubav: Ne možete druge da menjate, koliko možete da imate isključivo rad na sebi. Partner je neko ko može i da ode bez većeg razloga.
Zdravlje: Imate poveću dozu besa u sebi.

ŠKORPIJA

Posao: Umećete mnogo toga da pridobijete u svoju korist i da se ne žalite na eventualno propuštene šanse, koje su vam promakle još u ranijem pokušaju da nešto više dobijete.
Ljubav: Partner vam je još uvek zauzet poslovnom stranom. Privlači ga sigurnost, koja mu treba i ne želi u mnogo čemu da oskudeva.
Zdravlje: Nazeb.

STRELAC

Posao: Pomalo vas plaši cela situacija oko novca, jer ste uvideli već odavno da vam ne idu od ruke promene, koje ste napravili za vrlo kratko vreme. Pokušajte da budete dobro obavešteni.
Ljubav: Imate pomalo tvrdoglavog partnera, koji ponekad misli samo o sebi i svom novčaniku. Biće i boljih dana.
Zdravlje: Radite na imunitetu.

JARAC

Posao: Kada su vaše odluke u pitanju, ne donosite ih za kratko vreme. Potrebno je određena doza promene datih problema, pa tek onda ostvarenje cilja kome stremite. Ukoliko sačekate nećete se pokajati.
Ljubav: Karmička ljubavna priča je nešto što vam ponekad zadaje mnogo muke. Ne umete da se izborite sa datom situacijom.
Zdravlje: Zimogrožljivi ste.

VODOLIJA

Posao: Kada je u pitanju posao od ranije na vama je da ga rešite na što jednostavniji način. Ne radite ništa što nije u skladu sa propisima koje morate da imate u glavi svaki put kada se desi veće iznenađenje.
Ljubav: Imate odličnu energiju trenutno na polju emocija. Vaša zvezda vodilja je odlična kombinacija, kada je u pitanju dodatna doza ljubavi. Partner vas voli.
Zdravlje: Rasterećeni ste.

RIBE

Posao: Imaćete loše iskustvo sa kolegom koji je očigledno ljubomoran na vaš poslovni segment u kome ste izuzetno uspešni. Ne dopustite sebi da vas nešto još dodatno razbesni, danas.
Ljubav: Imate dovoljno vremena da se spojite sa osobom na koju često mislite. Morate da imate jači fokus u toku dana na ono što vam znači.
Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

(Luftika.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.