Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 04. maj - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 04. maj

Ovnu vreme za investicije, Bik energičan, Blizanci emotivni, Raku treba promena, Lav rezervisan, Devica ima podršku, Vaga izbegava konflikte, Škorpija deprimirana, Strelac okružen ljubavlju, Jarac napet, Vodoliji vreme za fitnes, a Ribe se osećaju dobro. Ovo je horoskop za 04.maj.

OVAN

Posao: Ukoliko se bavite privatnim poslom ne morate da se ustručavate od investicija. Svaki put ste imali problem kada se niste držali pravila, koja nalaže tržište gde plasirate svoje ideje.
Ljubav: Ne morate da se hvalite sopstvenim dostignućima. Partnera nervira vaša doza egocentrizma. Budite opušteniji.
Zdravlje: Prveravajte krvni pritisak.

BIK

Posao: Ukoliko se bavite hranom ne morate da se upuštate u rizične poslove koji vam ne donose nikakvu vrstu profita. Morate da se držite starog dobrog pravila, koje vam je više satisfakcije donelo.
Ljubav: Osećate u poslednje vreme odličnu energiju. Imate čime da se pohvalite i ne morate da se dvoumite oko zajedničkih planova, jer su oni ostvarivi u svakom slučaju.
Zdravlje: Vrtoglavica.

BLIZANCI

Posao: Ukoliko budete uvideli da vam je angažovanje neisplativo na pojedinim segmentima nećete se u većoj meri baviti tim poslom. Imate svoje lične prioritete i ostaćete u njima neko vreme.
Ljubav: Isuviše ste emotivni za priču koju možete da očekujete za neko vreme. Partner, ukoliko ga imate je neko ko od vas mnogo toga traži ali je spreman malo da pruži.
Zdravlje: Imali ste i lošijih dana.

RAK

Posao: Imate šta da ponudite svojim nadređenima kao rešenje trenutnog problema koji vam se nudi. Malo ste se mimoišli kada su pojedine sugestije u pitanju sa svojim kolegama ali ništa nije slučajno, bićete nagrađeni na nekom konkursu za isti rad.
Ljubav: Nećete morati da se bavite emocijama u većoj meri, već ćete imati mnogo ozbiljan problem sa promenom koja vam je zaista potrebna.
Zdravlje: Zapustili ste se.

LAV

Posao: Pomalo vas iritira stav pojedinih kolega, koji žele vaš status i vašu slavu. Pokušajte da kanališete bes, koji trenutno imate i fokusirajte se na bitne stvari u svom poslovnom segmentu.
Ljubav: Planete vam poručuju da se pomalo zabavite i da ne pokušavate da se izvučete iz igre koju plasira sao partner. Imate šta da ponudite parneru pored ali ste pomalo rezervisani.
Zdravlje: Niste dovoljno radili na sebi.

DEVICA

Posao: Ukoliko ste se povinovali datim okolnostima ne morate doslovno da robujete nečemu što vam ne donosi veću satisfakciju. Budite pomalo fleksibilniji kada budete donosili odluke u vezi vašeg posla.
Ljubav: Partner vam je ovaj put velika podrška. Ukoliko niste u vezi, pokušajte više da se družite. Ne prija vam samoća.
Zdravlje: Pijte više tečnosti.

VAGA

Posao: Kada je u pitanju modeling ili scena gde bi mogli da zaigrate možete biti na odličnom putu ka uspehu. Neko bi mogao da prepozna dozu vašeg talenta kada su u pitanju mlađi predstavnici vašeg znaka.
Ljubav: Imate mnogo toga da kažete svom partneru ovaj put. Međutim nećete imati nameru da pokvarite današnji dan.
Zdravlje: Izbegavajte konflikte.

ŠKORPIJA

Posao: Malo vas je deprimirao stav kolege, koji ne dopušta da budete isped njega. Pokušajte ovo da shvatite kao postojeću prepreku, ali vrlo kratkog daha. Oslonite se na svoje ideje koje vam donose mnogo više novca ovaj put.
Ljubav: Vaša strastvena priroda vam daje za pravo da budete otvoreni prema partneru, koji vas je zaintrigirao. Možete da imate mnogo solidne šanse da uspete na polju emocija.
Zdravlje: Skloni ste alergijama.

STRELAC

Posao: Polje inostranstva je na dobroj poziciji. Imate odlične ideje, koje možete da unovčite. Ukoliko vam neko duguje novac nadajte se pozitivnom ishodu. Možda ste u krugu saradnika, kojima je stalo da zajedno uspete u projektu koji vas trenutno okupira.
Ljubav: Okruženi ste ljudima koje volite. Porodica vam je na prvom mestu. Nećete se pokajati ukoliko se budete bavili bliskim osobama. Nekome ste isuviše potrebni.
Zdravlje: Imate povišenu temperature.

JARAC

Posao: Vaša poslovna starna cveta ovaj put. Imate na koga da se oslonite mada ćete tu vrstu pomoći tražiti dosta manje. Umete da se borite sa svojom situacijom, koja vam pravi mnogo lošu energiju, kada su u pitanju razgovori sa drugim ljudima.
Ljubav: Isuviše ste napeti za ljubavnu vezu, koja vam se dešava. Neko je zaljubljen u vas. Imate mnogo dobar stav po pitanju emotivnog plana.
Zdravlje: Ne volite da se bavite temom zdravlja.

VODOLIJA

Posao: Uviđate mane svojih poslovnih aktivnosti. Možda niste bili spremni da saslušate sve do kraja, koliko ste bili spremni odma da uradite već prvi zadatak. Pokušali ste mnogo toga da uradite za početak ali vam se nije isplatilo u većoj meri.
Ljubav: Pokušavate da rešite mnogo toga za početak, kada su vaše emocije u pitanju. Ne uspevate još uvek da nađete zajednički jezik sa osobom pored sebe.
Zdravlje: Posetite fitnes centar.

RIBE

Posao: Ukoliko su u pitanju poslovne šanse na polju inostranstva možete da uvidite solidniju emnergiju, koja vam pruža veću satisfakciju. Možete se osloniti na svoje kolege koji su na istom zadatku kao i vi.
Ljubav: Nemate nameru da razvlačite natenane svoju ljubavnu vezu u kojoj se ne osećate baš najbolje. Bićete spokojni ukoliko uvidite da možete mnogo bolje da radite na polju emocija, ali sa nekim drugi.
Zdravlje: Solidno ovaj put.

(Luftika.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.