Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 04. mart - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 04. mart

Ovan u trci, Bikovima je vreme za promene, Blizanci puni energije, Raka prati sreća, Lavovima potrebno više strpljenja, Device marljive, vreme radi za Vage, Škorpije se oslanjaju na intuiciju, više novca za Strelčeve, Jarac ozbiljan na poslu, Vodolije prizivaju prošlost, a Ribe tajnu ljubav. Ovo je horoskop za danas 4. mart 2016. godine.

OVAN

Posao: Bićete u većoj trci danas. Budite pažljivi jer je vaše polje tajni naglašeno i možete biti pomalo žrtva zato što imate stav da sve treba da kažete mada u suštini to ne treba baš tako. Neko bi mogao da vas zloupotrebi. Pokušajte realno da sagledate situaciju u kojoj ste trenutno.
Ljubav: Partner vam je pomalo paničar. Reaguje na svaku reč. Povremeno se osamljujte kako ne biste gubili vreme na nepotrebne razgovore.
Zdravlje: Višak energije koji imate možete da kanališete kroz vežbe koje vam se preporučuju.

BIK

Posao: Imali ste loš stav prema autoritetu. Vreme je da promenite nešto. Ovaj dan bi mogao da vas motiviše na stvari koje do sada niste radili ili ste ih konkretno propustili. Imate motiv da sve radite kvalitetnije, pa se nećete baviti temama koje vam ne doprinosem, u suštini, ničemu.
Ljubav: Imate odličnog partnera. Nemate zamerke osim što ponekad uviđate da nema dovoljno vremena za vas. Budite korektni i oprostite im. Imate vi svoje teme koje vam donose veću satisfakciju.
Zdravlje: Manji nazeb ne možete izbeći.

BLIZANCI

Posao: Dan je kao stvoren za aktivnsti koje odavno niste sprovodili. Bićete iznenađeni količinom energije koju imate. Pozitivne vibracije očekujte u svakom slučaju. Prijatelji koji vas okružuju su odlična podrška i pravi izvor zabave.
Ljubav: Ako ste kojim slučajem slobodni, imate šansu da upoznate jednog Strelca koji bi vam bio odličan par za izlaske. Potrudite se da negde izađete.
Zdravlje: Posetite joga centar.

RAK

Posao: Vaša suptilna priroda ne dozvoljava da radite rutinski svoje zadatke. Pokušavate da iznesete kvalitet što više možete. Nećete se baviti prolaznim stvarima i kroz vreme ćete pokazati šta ste hteli da dokažete svojim postupcima.
Ljubav: Nećete ostati sami pa, iako se danas ne desi nešto konkretno, to ćete svakako da nadoknadite. Nemate čega da se plašite jer je sreća, ipak, na vašoj strani.
Zdravlje: Nemate veće zdravstvene probleme.

LAV

Posao: Poterba da završite svoje aktivnosti na vreme vas baca u očaj jer nešto, ipak, može da ostane za kasnije. Ne dozvolite sebi da se istrošite nepotrebnim nerviranjem, tenzije koje osećate vam ne donose ništa spektakularno. Ono što se od vas traži jeste samo strpljenje.
Ljubav: Neprijatnosti koje imate od strane partnera vas iscrpljuju na jedan način. Budite fleksibilniji i ne dozvolite da vas očaj baci u drugi plan.
Zdravlje: Poseta lekaru bi vam dobro došla.

DEVICA

Posao: Vi ćete imati stav da više privređujete i radite. Niste ni sumnjali da ćete mnogo više postići. Ostanite u istom duhu jer samo nepokolebljiv stav vam donosi mnogo bolju energiju, kako na polju finansija tako i na ostalim segmentima.
Ljubav: Neko od ranije može opet da bude uz vas. Koliko ćete otvoriti srce to je diskutabilno jer ste u suštini neko ko će odluku doneti na osnovu sopstvene intuicije.
Zdravlje: Proverite rad hormona štitne žlezde.

VAGA

Posao: Niste jedini u priči koja vam se protežira. Ceo tim oskudeva sa informacijama na vašem polju posla. Ne dozvolite nikome da vas izmanipuliše na osnovu nečega što još niste proverili. Budite na nivou zadatka jer, u suštini, vreme radi za vas bez izuzetka.
Ljubav: Možda ste uvideli da se pomalo zaljubljujete u osobu koja je pored vas i neko ko vam je u suštini prijatelj. Budite otvoreni i pokušajte da se dovoljno otvorite na ovom polju.
Zdravlje: Pijte dovoljno vitamina.

ŠKORPIJA

Posao: Vaša intuicija je jako dobra kada su u pitanju odluke koje morate da donesete. Neće moći da vas pređu jer ste se dovoljno dobro upoznati sa problematikom posla koji vodite.
Ljubav: Nije na odmet da se zabavite. Izađite i nađite dovoljno dobar razlog da sretnete osobu na koju mislite.
Zdravlje: Loši aspekti su prošli, možete da odahnete.

STRELAC

Posao: Niste pomišljali da teme koje su aktuelne trenutno mogu da vam donesu više novca. Budite uvereni da ste na pravom putu. Nije na odmet da se posavetujete sa iskusnijim kolegama oko promena jer će vam daleko bolje pomoći neko ko je doslovno upoznat sa temama koje vam se pružaju kao bitne.
Ljubav: Imali ste problematičan period koji ste završili. Ne želite ponovo da prolazite kroz slično iskustvo pa se savetuje da se pomalo distancirate što se tiče ljubavnog života.
Zdravlje: Planirajte danas više fizičke aktivnosti.

JARAC

Posao: Imate dosta ozbiljan stav povodom poslovne šanse koja vam se ukazala. Ovo svakako nećete propustiti čak šta više bićete podstaknuti da sve proširite kako bi mogli dovoljno da napunite svoj džep.
Ljubav: Niste isuviše zaljubljeni da bi konkretno više dobili. Bićete suzdržani i više poslom okupirani. Na emocije ćete se bazirati neki drugi put.
Zdravlje: Solidno vam je zdravlje.

VODOLIJA

Posao: Imali ste dovoljno vremena da se nešto konkretno završi. Malo lošije aspektovane planete nisu dale nešto konkretno u vezi toga, pa ćete biti na manjem novčanom gubitku. Budite bez brige jer se neće ponoviti ono što naslućujete.
Ljubav: Neko vam nedostaje. U suštini, imate nade u vezi osobe iz prošlosti i hoćete, bez izuzetka, da obnovite vezu.
Zdravlje: Možete imati manju glavobolju.

RIBE

Posao: Nadajte se odličnom uspehu, naročito ako ste student. Možete da položite ispit koji ste dugo vukli. Imate odlične aspekte za uspeh koji neće izostati. U svakom slučaju možete da se ponadate većem finansijskom prilivu, ukoliko ste zaposleni.
Ljubav: Tajna ljubavna veza sa nekim ko je na pomolu. Imaćete dovoljno razloga da sakrijete svoje prijatno iznenađenje. Osoba koja vam se dopada može da nosi uniformu.
Zdravlje: Nemate većih problema danas.
izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.