Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 05. jun - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 05. jun

Lav preispituje ciljeve, Ovan mora da se prilagodi, Ribe u konfuziji, Bik ostvaruje ono što želi, Blizanci misle na osobu iz prošlosti, Devica misli na nekoga, Jarac popravlja finansije, Vodolija ulazi u brak, Rak ima tajnu vezu, Vaga voli svoj posao, Strelac ima manju blokadu, Škorpija nek pripazi. Ovo je horosko za 05. jun.

OVAN

Posao:  Niste u mogućnosti trenutno da birate sa kim možete da radite, koliko se od vas traži da budete prilagodljivi situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Budite strpljivi u nastupu koji budete imali.
Ljubav:  Ukoliko ste slobodni, partnera možete da upoznate preko polja posla. Imate odličan dan pred sobom što se emocija tiče.
Zdravlje: Grlo vam je slaba tačka.

BIK

Posao:  Ne morate da se plašite povremenog izdatka, jer ko ne rizikuje ne može da dođe do solidnog profita. Poželite sebi ono najlepše, jer planete vam mogu ispuniti želju koju imate.
Ljubav:  Isuviše ste okupirani osobom rođenoj u znaku Device. Nemate nameru da učinite prvi korak, jer smatrate da će sve da vas prođe.
Zdravlje: Imate povišenu temperaturu.

BLIZANCI

Posao:  Ne očajavajte jer u suštini imate odličnu saradnju sa klijentima od ranije. Ovde se potencira na proverenim poslovnim akcijama koje treba samo osvežiti konkretnim zalaganjem na segmentima koje ste propustili.
Ljubav:  Već neko vreme vas privlači osoba iz prošlosti koja vam ne izlazi iz misli. Našli ste se sasvim slučajno i ne možete da realizujete svoj odnos još uvek.
Zdravlje: Imate vrtoglavicu.

RAK

Posao:  Poslednje što bi vam palo na pamet, a to je da odustanete od svog konkretnog cilja. Niste sami na cedilu već morate da trpite celu reorganizaciju, koja vam se dostavlja kao nezaobilazna situacija.
Ljubav:  Budite otvoreni samo prema voljenoj osobi, a ostali svet ne mora da vas vidi zajedno. Jedino tako ćete sačuvati vezu koju trenutno imate.
Zdravlje: Povremeno kontrolišite, pritisak.

LAV

Posao:  Ne želite da vam je samo finansijska samostalnost konkretan cilj, koliko ste možda prinuđeni da se oslobodite datih otežanja, koja vam pričinjavaju mnogo lošu energiju na koju niste računali.
Ljubav:  Imali ste solidnu priliku kada su emocije u pitanju. Ne otežavajte partneru konkretno sa stavom da želite da sve bude javno. Budite strpljivi.
Zdravlje: Imate povišen holesterol u krvi.

DEVICA

Posao:  Namera vam je da se dobro zabavite na putu do rešenja problema i postavljenih ciljeva. Ne očajavate ukoliko budte imali probleme tehničke prirode, jer Uran ume da vam donese tako nešto.
Ljubav:  Ljubav sa osobom od ranije nije nemoguća. Imate dovoljno mašte kada je ta osoba u pitanju. Neko vam iz glave ne izlazi.
Zdravlje: Problem sa krvnim pritiskom.

VAGA

Posao:  Ideje koje ste imali od ranije trenutno možete sa lakoćom da realizujete. Više nemate problem oko koga se saplićete kao što je to bila papirologija u pitanju. Volite svoj posao pa vam ništa teško ne pada.
Ljubav:  Ukoliko budete osećali pritisak u glavi budite u skladu sa sobom i svojim potrebama. Odlučite se konkretno na prvi korak bez većeg razmišljanja.
Zdravlje: Niste u lošem položaju.

ŠKORPIJA

Posao:  Ne morate da se odričete jednog dela svojih finansijskih prihoda, jer ste neko ko je u suštini napravio solidnu bazu, kada je u pitanju privatni posao. Ne očajavate, jer nemate previše loš stav kada su iznenađenja u pitanju.
Ljubav:  Budite oprezni kada je izbor partnera u pitanju, jer privlačite pomalo karmičku priču. Niste sami u ovoj priči, ali dug iz prethodne inkarnacije mora da se vrati.
Zdravlje: Pazite na kosti i cirkulaciju.

STRELAC

Posao:  Bićete ponekad u prilici, koja se retko kada desi pa je naravno iskoristite. Možda ćete morati jedan deo novca nekome da poklonite pa računajte na tu vrstu izdatka.
Ljubav:  Ne možete nekoga da izbacite iz glave i to vam na neki način prija. Bićete pomalo u senci kada je emotivni život u pitanju, jer ste skloni tajnim ljubavnim vezama.
Zdravlje: Imate manju blokadu.

JARAC

Posao:  Vaša finansijska situacija se popravlja sa više strana i nemate mnogo gubitaka. Pokušajte da izaberete odličnu soluciju kada je zarada u pitanju u vezi početnog kapitala koji ste spremni da date.
Ljubav:  Pokušajte da se povremeno povučete od rasprave sa partnerom ukoliko ste duže u braku, jer može da se desi jako loša energija koja ne vodi konstruktivnom cilju.
Zdravlje: Pokušajte da popravite cirkulaciju.

VODOLIJA

Posao:  Još neko vreme ste pod nekom vrstom poslovnog stresa, koji će vam se tek pri kraju ove sedmice isplatiti. Period koji je pred vama iskoristite da završite ono što ste započeli odavno.
Ljubav:  Ukoliko još niste odlučili kada bi mogli da uđete u brak to možete da učinite tokom naredne sedmice bez većeg izgovora. Poslušajte savet starijih osoba.
Zdravlje: Potreban vam je po neki vitamin.

RIBE

Posao:  Nešto ste propustili, pa ste trenutno u konfuziji, koja traži da se u ovoj retrogradnosti spremite na dodatno rešavanje zadtaka. Biće po malo tapkanja u mestu, ali rezultat neće izostati.
Ljubav:  Kada su Strelčevi u pitanju, nećete biti raspoloženi za saradnju ni izlaske, koliko za svađu u kojoj možete nekoga da povredite.
Zdravlje: Nesanica.

(Luftika.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.